Понастоящем не винаги можете просто да вземате и прехвърляте пари от портфейла си в една платежна система в една чанта в друга. Понякога този процес отнема няколко дни, понякога се случва с големи комисионни, а понякога и с двете. Но с прехвърлянето на Yandex.Money - Kiwi все още е относително добър.

Прехвърляме пари от Yandex на Киви

Има няколко ефективни начина, по които можете да прехвърляте средства от системата Yandex.Money в портфейл в QIWI Wallet. Помислете за някои от тях, така че да можете да изберете този, който се вписва най-много.

Метод 1: Директно прехвърляне от системата

Сравнително наскоро, системата Yandex.Money има възможност да прехвърля пари директно в портфейла на киви. Това е много удобно и не изисква голяма комисионна, така че ще започнем с този метод.

 1. Първата стъпка е да отидете в личната си сметка в системата Yandex.Money и да намерите линията за търсене на главната страница на сайта. Трябва да напише думата "QIWI" .
 2. Търсете QIWI в чантата на Yandex

 3. Веднага ще се покаже списък с възможни опции, където трябва да изберете елемента "Добавяне на QIWI чантата" .
 4. Допълване на киви с Yandex.Money

 5. Страницата ще бъде актуализирана, а в списъка отново ще е необходимо да изберете опцията "Зареждане на чантата QIWI" .
 6. Изберете елемент QIWI Replenishment

 7. Въведете размера на плащането в съответния прозорец и не забравяйте да посочите номера на сметката в системата Kiwi. Ако всичко е готово, натиснете "Плати" .
 8. Въвеждане на данни и продължаване на плащането от Yandex на Киви

 9. Следващата стъпка е внимателно да проверите всички въведени по-рано данни, така че да няма грешки в превода. Ако всичко е наред, можете отново да кликнете върху бутона "Плащане" .
 10. Проверка на данните - Плащане на киви

 11. Остава само да изчакате съобщението по телефона, което ще съдържа код за потвърждение. Този код се въвежда в сайта Yandex.Money, след което кликнете върху "Потвърждаване" .
 12. Потвърждаване на прехвърлянето от Yandex на Киви

Буквално в рамките на няколко секунди парите трябва да се появят в сметката в системата на QIWI Wallet. Струва си да се отбележи, че комисията с директен трансфер на само 3%, които по модерни стандарти на такива трансфери не е много голяма сума.

Прочетете още: Намерете номера на чантата в платежната система QIWI

Метод 2: Изход към картата

Този метод е подходящ за онези потребители, които имат виртуална или истинска банкова карта, издадена от QIWI. При тези карти балансът се синхронизира с баланса на портфейла, така че всички попълнения на картата автоматично попълват чантата в системата Kiwi.

Прочетете повече:
Процедура за издаване на QIWI карта
Създаване на виртуална карта с QIWI Wallet

 1. Преди всичко трябва да влезете в личната зона на потребителя, за да започнете да работите с него в системата. Веднага след това кликнете върху бутона "Излитане" , който се намира в горния раздел на страницата, до баланса на профила.
 2. Оттегляне от Yandex.Money на Киви

 3. След това изберете опцията за теглене на пари от сметката в системата Yandex.Money. По-конкретно за нашия случай кликнете върху бутона с името "На банковата карта".
 4. Избор на подходящ метод за извеждане с Yandex

 5. Сега трябва да посочите номера на картата, към който ще се извърши трансферът, и размера на плащането, който ще бъде написан до комисията за услуги. Натискаме бутона "Продължи" .

  Ако номерът е въведен правилно, изображението на картата ще прилича на Wallet QIWI Wallet.

 6. Въвеждане на данни от картотеки Kiwi

  Въвеждане на данни от картотеки Kiwi

 7. Остава много малко - по телефона ще се появи съобщение с кода, което трябва да бъде посочено на следващата страница на сайта. След потвърждение можете да очаквате пари на картата.

Прехвърлянето на картата не е новост за платежните системи, така че всичко минава бързо и безопасно. Срокът на операцията зависи и от банката, която е издала картата, но двете системи (Yandex и QIWI) се опитват да ускорят процеса възможно най-много.

Комисията с този трансфер на средства е все още една и съща 3%, но плюс още 45 рубли, които леко увеличават малката комисионна. За да прехвърлите пари от системата по този начин е бърз и не много скъп, така че можете да го използвате и в служба.

Метод 3: Банкова карта или банкова сметка Yandex

Бързо попълнете портфейла на Kiwi чрез системата Yandex.Money по два други начина, които са малко по-сходни помежду си. Повече за това можете да прочетете отделно, но си заслужава да се каже, че за първата версия се нуждаете от виртуална или истинска банкова карта от Yandex, защото тя работи по начин, подобен на QIWI картата.

Прочетете повече: Зареждаме профила QIWI

Комисионата за прехвърляне от картата или банковите данни може да варира, но често е дори по-малка, отколкото в другите изброени методи.

Метод 4: Приложение Yandex.Money

Системата Yandex.Money, подобно на QIWI Wallet, има доста удобно приложение, в което можете да извършвате различни действия като на сайта, много по-бързо и без потвърждение чрез SMS.

Изтеглете приложението Yandex.Money на страницата на програмиста

 1. За да започнете, трябва да инсталирате приложението на телефона си и да отидете в личния си акаунт, регистриран по-рано.
 2. Сега трябва да изберете елемента "Други" на главната страница в най-долната част на списъка.
 3. Друг елемент в приложението Yandex

 4. В този раздел има различни видове плащания, между които трябва да кликнете върху "Електронни пари" .
 5. Преход към плащане на други портмонета с Yandex Money

 6. Чрез Yandex.Money вече можете да прехвърляте средства само към чантата с Kiwi, така че трябва да изберете съответния елемент "Допълване на чантата QIWI" .
 7. Население на QIWI-чантата през Yandex

 8. Следващата стъпка е да въведете пощенския номер QIWI и да посочите сумата, която е планирана за прехвърляне. Кликнете върху "Напред" .
 9. Въвеждане на данни за попълване в приложението Yandex

 10. Сега можете да изберете как да се попълни чантата на Kiwi. Можете да изберете "Портфейл" и можете да платите с всяка банкова карта, която ще бъде обвързана с чантата на Yandex.Money.
 11. Избор на начин на плащане за чантата на Киви

 12. Проверяваме данните и натиснете бутона "Плащане" .
 13. Включете QIWI Wallet с Yandex.Money

 14. Почти веднага ще се появи прозорец, в който ще се каже, че преводът е бил успешен. Няма нужда да въвеждате кодове, всичко е просто и бързо.

С този метод на прехвърляне, комисията отново е 3%, което не е много и почти незабележимо за някои суми.

Споделяйте с нас в коментарите по ваш собствен начин, с който прехвърляте пари от системата Yandex.Money към кесийската чанта. Ако все още имате някакви въпроси, тогава и да ги напишете в коментарите, заедно, за да се справите с каквито и да е проблеми, е много по-лесно.