Кой не иска да стане популярен в Twitter? Не изпращайте съобщения до празнотата, но постоянно намирате отговор на тях. Е, ако услугата за микроблогове е един от ключовите инструменти на вашия бизнес, е необходимо да направите промоция на вашия акаунт в Twitter.

В тази статия ще разгледаме как да ощипвате Twitter и какви методи могат да гарантират популярността му.

Прочетете още: Как да добавите приятели в Twitter

Начини за популяризиране на Twitter акаунта

Активно насърчаване на вашия профил на Twitter е много препоръчително, ако не просто искат да бъдат изслушани, но също така възнамеряват да използват услугата за приходи. Последният може да включва продажба на стоки и услуги, както и повишаване на осведомеността за марката.

С помощта на Twitter можете също да увеличите присъствието на вашия ресурс. Всичко това е възможно с увеличаване на броя на последователите, което предполага популяризиране на сметката.

Метод 1: Публикувайте интересно съдържание

Най-надеждният и в дългосрочен план ефективен метод за популяризиране на Twitter-акаунта е публикуването на висококачествени и интересни tweets. Потребителите, отбелязващи съдържанието и съответното съдържание, с удоволствие ще започнат да ви четат и да се включат в обсъждането на определени теми.

Изключителен и винаги работещ вариант е въвеждането в дискусията на тенденциите. Например, чрез публикуване на съобщения за високопрофилни и актуални спортни събития като Световното първенство можете значително да "повишите" основата на последователите.
Пример за публикуване на спортни теми в Twitter
Неговата аудитория също ще намери публикации със следното съдържание:

  • Накратко представени горещи новини. Не е необходимо отново да споменаваме колко много хора първо искат да знаят за всичко. Tweet може да бъде снабден с линк към разширения материал, особено ако е поставен върху вашия ресурс.
  • Говори на велики хора и просто известни личности. Такова съдържание винаги е популярно. Основното нещо - не забравяйте да заобиколите цитати с цитати и да посочите автора на извлечението.
  • Всички видове враждебности и хумористични tweets. Основното изискване, което може да бъде представено на такива длъжности, е наличието и уместността за читателите. Този подход работи чудесно за тенденции теми.
  • Максимално креативно изразяване на мисли. Всички видове хапчета и къси стихове отдавна са "регистрирани" в Twitter.

В същото време лентата трябва да се разрежда с ретуши от време на време. Собственото съдържание е, разбира се, хубаво, но достойни публикации на други Twitterers също си заслужават да споделят с читателите.

Е, как да не се докоснат до темата на hashtag. Разумното използване на етикетите ще позволи на повече потребители да видят вашето Twitter.

Прочетете още: Изтрийте всички Twitter съобщения в Twitter за няколко кликвания

Метод 2: Тематично потапяне

Ако публикувате наистина полезно и качествено съдържание, този метод на популяризиране на Twitter за вас със сигурност ще работи.

Същността на този метод е следната: по ключови думи намираме подобни профили и се абонираме за тях. В случай, че съдържанието на нашата лента е харесано от хората, които се опитваме, тогава те също ще ни последват.
Търсите хора за ключова дума в Twitter
Няма да е възможно бързо да станете популярни, но ще бъде недвусмислено да намерите аудиторията си.

Метод 3: Масово поколение

Много популярен метод за популяризиране на акаунта в Twitter за начинаещи потребители на услугата. Рецептата тук е проста: ние се абонираме за всички в един ред - може би някой ще фал отговор.

Често масажирането не се извършва ръчно, а с помощта на специален софтуер. В този случай, обикновено почитателите на този метод на популяризиране в описанието на профила и на tweets използват hashtag като #ЧитаюВзаимно и #massFollowing .
Пример за масова маса в услугата за микроблогове Twitter
Този метод на популяризиране обаче има повече недостатъци, отколкото предимства. Първо, аудиторията на акаунта се размива, което почти не влияе върху активността във вашата персонализирана лента.

На второ място, основната лента се превръща в истински "боклук". Поради изобилието от най-много "разнообразни" tweets, новината за Twitter е напълно изгубена. Полезна информационна услуга е сведена до минимум.

Също така, отношението на броя читатели към читателите е сериозно засегнато. Значителна превес в масовото набиране ще получи първото. И това не помага на репутацията на качествен акаунт в Twitter.

Разбира се, с течение на времето редиците на такива абонати могат да бъдат значително намалени чрез отписване от най-малко активните. Въпреки това, този метод на популяризиране няма да позволи естествения растеж на последователите. Ето защо не можем да го считаме за ефективен.

Метод 4: Покупка на последователи и ретуши

Този вид популяризиране на Twitter включва инвестиране на лични средства. Има много услуги, на които можете да си купите за "кръвта" си всякакъв брой абонати, както и харесвания и репортажи от вашите публикации. Един от най-популярните инструменти от този вид е Twite ,

В този случай трябва да използвате само действително валидирани услуги. Има много безскрупулни "измамници", които могат да ви продадат една партида от новосъздадени ботове за значителни пари. фиктивни сметки. Какво мога да кажа, освен номера в полето "Читатели", тези услуги няма да донесат ползи за профила Ви.

Но покупката на харесвания и ретюейти създава появата на някаква активност във вашата лична лента, която може да привлече определен брой истински потребители към вашата сметка.

Затова се запознахме с основните начини за популяризиране на Twitter. В зависимост от целта на социалните мрежи, необходимостта от бърза промоция и наличните инструменти, всеки може да избере своя собствена версия или дори комбинация от тях.