Ако случайно или умишлено сте изтрили профила си в Odnoklassniki, тогава ще бъде по-трудно да го възстановите, отколкото щяха да направят нападателят. Но при каквито и да е обстоятелства, действително активирайте страницата, ако сте предприели някакви действия през следващите 24 часа.

Начини за възстановяване на страницата в Съучениците

Официално, в Odnoklassniki няма бутон "Възстановяване", когато става дума за отдалечен профил (особено ако сте го блокирали съзнателно). Този проблем обаче може да бъде разрешен чрез техническа поддръжка на сайта, но е необходимо да се отговори на няколко въпроса и да изчакате известно време.

При комуникацията с подкрепата е желателно да се вземат предвид някои характеристики на диалога:

 • Ако сте блокирали страницата си сами и след това сте променили решението си, е по-добре да не пишете за това във вашето писмо. В такива случаи няма официални методи за реанимация на сметката, така че най-вероятно ще ви бъде казано да опитате да регистрирате нов профил. Когато общувате с техническа поддръжка, е по-добре да се придържате към позицията, че профилът ви е бил опростен и изтрит или блокиран поради непознати за вас причини.
 • При условие, че профилът е блокиран поради нарушаване на правилата за ползване на услугата, пак имате възможност да го възстановите. Обърнете се към писмото за техническа поддръжка, за да преразгледате решението си за вас или да посочите, че вашата страница е опростена, така че правилата са били нарушени от нападателя, а не от вас.

Ние обжалваме техническата подкрепа на съучениците

Ако нямате достъп до профила си, това не означава, че нямате средства за комуникация с техническата поддръжка на сайта. Използвайте тази стъпка по стъпка, за да получите отговор от представител на социалната мрежа за работа с потребителите:

 1. На страницата за вход, обърнете внимание на горната част на сайта. От дясната страна ще има текстова връзка "Помощ" . Преминете през него.
 2. Отидете в раздела за помощ в Съученици

 3. В полето за търсене трябва да карате в "техническа поддръжка" или нещо друго, сходно по значение.
 4. Под заглавието "Как да попълним формуляра за връзка в Службата за поддръжка?" Намерете връзката, която е маркирана в оранжево и кликнете върху нея.
 5. Преход към кореспонденция с подкрепата на съучениците

 6. След това се отваря прозорец за изпращане на заявка за техническа поддръжка. В секцията "Цел на циркулацията" от падащото меню изберете "Достъп до профила" .
 7. В "Тема на лечението" изберете "Изтриване на профил" .
 8. В "Категория на въпросите" посочете "Искам да възстановя достъп" .
 9. В следващото поле трябва да предоставите важна информация за профила, така че администрацията да може да го намери бързо. Най-добре е да напишете връзка към него с уникален идентификатор или вашето потребителско име в социалната мрежа.
 10. Прочетете още: Научаваме вход в Odnoklassniki

 11. Попълването на последните две полета е стандартно. В предпоследния трябва да напишете e-mail адрес, на който да получите писмо от администрацията. Във втората, напишете проблема си възможно най-подробно. Когато го нарисувате, помислете за съветите, дадени по-горе.
 12. За да изпратите формуляра, използвайте бутона "Изпращане на съобщение" . След това ще трябва само да изчакате отговора, който обикновено идва след няколко часа.
 13. Възстановяване на профил в Съученици чрез техническа поддръжка

Страницата, която сте изтрили сами или не, може да бъде възстановена само с помощта на техническа поддръжка. Не трябва обаче да се свързвате с тази техническа поддръжка, ако страницата е изтрита преди няколко седмици, защото в този случай тя определено не може да бъде възстановена.