Социалните мрежи са виртуален аналог на човешката общност. В тях, както и в обикновения живот, всеки човек има приятели и обидатели, харесва и не харесва. Често няма достатъчно адекватни потребители на интернет и развалят комуникацията с нормалните хора. Възможно ли е да се премахне човек от приятели на Odnoklassniki, така че да не получава уведомления за този тъжен факт?

Премахване на приятел без предизвестие в Odnoklassniki

Така че, нека се опитаме да премахнем приятел от приятели без предупреждение. Такива действия могат да бъдат необходими поради различни причини. Например, не искате да обиждате друг човек с недоверието си или просто искате тихо да спрете да комуникирате с някого. Понастоящем разработчиците на социалната мрежа Odnoklassniki значително намалиха списъка със събития, които задължително са придружени от изпращане на сигнал до потребителите и затова безопасно можете да премахнете досадния си приятел от свободния справочник. Той няма да получи никакви съобщения за това събитие.

Метод 1: Пълна версия на сайта

Първо, нека се опитаме да изтрием потребител от списъка на приятелите му, без да уведомим в пълната версия на сайта Odnoklassniki. Интерфейсът му е прост и ясен за всеки потребител, поради което не трябва да възникват непреодолими трудности.

 1. Отворете уеб сайта odnoklassniki.ru в браузъра, преминайте през разрешение, изберете елемента "Приятели" в горната лента с инструменти.
 2. Отидете на приятели на сайта Odnoklassniki

 3. Намираме в списъка с приятели на човека, когото искаме да премахне тихичко от нашия списък с приятели. Задръжте мишката върху неговия аватар и в менюто, което се появява, кликнете върху реда "Спри приятелство".
 4. Спрете приятелството си на сайта Odnoklassniki

 5. В отворения прозорец потвърждаваме решението си с бутона "Спиране" . Задачата е завършена. Потребителят е премахнат от списъка ви с приятели, той няма да получи известия за това събитие.

Изтриване на приятел на сайта Odnoklassniki
Ако искате да избегнете ненужните досадни въпроси относно причините за прекратяване на приятелството от друг потребител, можете да приложите радикалния метод и след като го премахнете от приятели, веднага го поставете в "черния списък". Подробни указания как да направите това, прочетете статията, която можете да намерите, като кликнете върху връзката по-долу.

Повече подробности: Добавете човек към "черния списък" в Odnoklassniki

Метод 2: Мобилно приложение

Приложенията на Odnoklassniki за мобилни устройства също имат възможността да премахват всеки потребител от своя списък с приятели без предизвестие. Това изисква няколко прости действия.

 1. Въведете мобилното приложение за Android и iOS, въведете потребителското име и паролата в горния ляв ъгъл на екрана, натиснете бутона за сервиз с три хоризонтални ленти.
 2. Основната икона в приложението Odnoklassniki

 3. На следващата страница слизаме и намираме реда "Приятели" , на който кликваме.
 4. Отидете на приятели в приложението Odnoklassniki

 5. В списъка с приятели внимателно изберете потребителя, от който искате да премахнете оттам. Кликнете върху раздела със своето име и фамилия.
 6. Потребителят е приятен в приложението Съученици

 7. Отидете на страницата все още е приятел. Под главната снимка от дясната страна намираме бутона "Други действия" . Кликнете върху него.
 8. Бутон Други действия в приложението Odnoklassniki

 9. В долната част на екрана се показва меню, в което избираме най-новия елемент "Премахване от приятели".
 10. Премахнете от приятели в приложението Odnoklassniki

 11. Но това не е всичко. В малкия прозорец потвърдете действията си с бутона "Да" . Сега е готова!

Изтрийте приятел в приложението Odnoklassniki
Както установихме заедно, премахването на потребител от приятелите му, така че той не получава никакви уведомления за това събитие, не е трудно изобщо. Но е важно да разберете, че бивш приятел скоро или късно ще разбере, че е изчезнал от вашата приятелска зона. И ако не искате да разваляте отношения с наистина познати хора, помислете за вашите действия и в социалните мрежи. Имате приятен чат!

Вижте също: Добавяне на приятел към Odnoklassniki