Kaspersky Anti-Virus е мощно и ефективно средство за защита на вашия компютър. Въпреки това, някои потребители трябва да го премахнат от компютъра, за да инсталират друга антивирусна защита. Много е важно да го премахнете напълно, защото в противен случай има различни файлове, които пречат на пълната работа на други програми. Помислете за основните начини да премахнете напълно Kaspersky от компютъра си

Изтеглете Kaspersky Anti-Virus

Ръчно деинсталиране на програмата

1. Първо, трябва да стартираме програмата. Отидете на настройките и отидете в раздела "Самозащита" . Тук трябва да го изключите, защото тази функция защитава Kaspersky Anti-Virus, така че различни злонамерени обекти не могат да променят това. Ако деинсталирате програмата, ако отметката е активирана, може да имате проблеми.

Деактивиране на самозащита в Kaspersky Anti-Virus

2. След това в компютъра, на долния панел имаме нужда от десния бутон, за да кликнете върху иконата на програмата и натиснете "Изход" .

напуснете Kaspersky Anti-Virus

3. След това изтриваме програмата по стандартния начин. Отидете на "Контролен панел" . "Добавяне или премахване на програми". Ние намираме Kaspersky. Кликнете върху "Изтриване" . По време на процеса на премахване, ще бъдете подканени да оставите някои компоненти. Премахваме всички отметки. Тогава сме съгласни с всичко.

Премахване на Kaspersky Anti-Virus от контролния панел

4. След като премахването приключи, претоварваме компютъра.

Този метод на теория трябва да премахне програмата напълно, но на практика все още има различни опашки, например в системния регистър.

Почистете системния регистър

За да деинсталирате Kaspersky Anti-Virus, трябва да изпълните следните действия.

1. Отидете на "Старт" . В полето за търсене въведете командата "Regedit" .

Премахване на Kaspersky Anti-Virus през регистъра

Системният регистър ще се отвори. Там ще трябва да намерим и изтрием следните редове:

Кодът за премахване на регистъра за Kaspersky Anti-Virus

След като направите тези манипулации, Kaspersky Anti-Virus ще бъде напълно премахнат от вашия компютър.

Използване на помощната програма на Kavremover

1. Изтеглете помощната програма ,

2. След стартирането на програмата, изберете програмата от интерес от списъка с инсталираните продукти на Kaspersky Lab. След това въведете знаците от картинката и кликнете върху изтриване.

Общ преглед на Kavremover

3. Когато изтриването приключи, на екрана се изписва "Изтриване завършено". Трябва да рестартирате компютъра си . "

4. След рестартирането, Kaspersky Anti-Virus ще бъде напълно премахнат от компютъра.
По мое мнение това е най-простият и най-надежден начин за премахване на тази програма.

Деинсталирайте, като използвате специален софтуер

Също така за пълно премахване на Kaspersky от компютъра, можете да използвате инструментите за бързо премахване на програми. Например Revo Unistaller. Можете да изтеглите пробна версия от официалния сайт. Този инструмент ефективно премахва напълно различните програми, включително регистъра.

1. Отиваме в програмата. Ние откриваме "Kaspersky Anti-Virus" . Кликнете върху "Изтриване" . Ако програмата не иска да бъде премахната, можем да използваме принудителен деинсталиране.

Как да деинсталирате Kaspersky Anti-Virus с помощта на Revo Unistaller