Нуждата от връщане на вече изтрита пощенска кутия на Yandex може да се появи по всяко време. Това обаче е практически невъзможно.

Възстановяване на изтритата поща

Въпреки невъзможността да се върнат всички данни от предишната изтрита пощенска кутия, е възможно да се върне старото име за вход или да се възстанови затворническата кутия.

Метод 1: Възстановяване на имейл адреса

След като извадите кутията, има кратък период от време, през който ще се заема старото вход. Обикновено трае два месеца. След това можете да го използвате отново, просто като отворите пощенската страница на Yandex и създадете нов акаунт. За да направите това, трябва да отворите Yandex.Mail и да кликнете върху "Register" .

Регистрация в Yandex поща

Прочетете повече: Как да се регистрирате в Yandex.Mail

Метод 2: Възстановяване на хакерска поща

В случай на хакерство на акаунта и последващото му блокиране чрез изпращане на спам или извършване на незаконни действия, трябва да пишете на техническа поддръжка. В този случай е необходимо да посочите подробно известните данни за пощата и да посочите допълнителния адрес, на който ще бъде изпратен отговорът. Когато съставяте приложение за техническа поддръжка, трябва да посочите името, пощата, същността на проблема и да го опишете подробно.

Свързване с Yandex поща

Прочетете повече: Свързване с техническа поддръжка Yandex.Mail

Метод 3: Възстановяване на изтритата сервизна кутия

Съгласно споразумението за ползване, пощата може да бъде изтрито, ако не е използвано повече от две години. В този случай профилът ще бъде блокиран за един месец (след 24 месеца бездействие от страна на потребителя) и ще бъде известен на телефона или резервен имейл. Собственикът може да се свърже с отдела за поддръжка в рамките на един месец, за да поиска връщане на сметката. Искането за техническа помощ трябва да е същото като в предишния случай. Ако не са предприети действия, пощата ще бъде изтрита и данните за вход могат да бъдат използвани отново.

Не можете да възстановите пощата и всички налични съобщения след премахването. Има обаче изключения и такива ситуации се решават чрез техническа поддръжка. Потребителят трябва да помни, че дори при премахването на пощата, профилът на Yandex все още остава и винаги има възможност просто да създадете нова кутия.