Съдържанието, закупено от iTunes Store и App Store, трябва да остане ваше завинаги, разбира се, ако не загубите достъп до вашия Apple ID профил. Много потребители обаче са объркани от проблема, свързан със звуците, закупени в iTunes Store. Този въпрос ще бъде разгледан подробно в статията.

На нашия сайт има много повече статии, посветени на работата в програмата iTunes. Днес ще разгледаме по-отблизо въпроса, който тревожи много потребители, които някога са закупили звуци (мелодии) в магазина на iTunes: как могат да бъдат възстановени придобитите звуци.

Как да възстановя закупените звуци в iTunes?

Проблемът е, че за разлика от друго съдържание, закупено в iTunes Store, звуците се купуват от потребителя не за постоянно, а само за периода, в който те са налице на устройството ви. Поради това, ако внезапно тонът на звънене изчезне от звуците в настройките за iPhone, няма да е възможно да го възстановите безплатно, като единствената опция е повторната покупка.

Как да се намирам в подобна ситуация?

На първо място, потребителите наблюдават, че мелодиите автоматично изчезват след рестартирането на устройството. Това ли е направено? Службата за услуги е уверена, че това е бъг, но това се случва в продължение на няколко години и досега не е взето решение от страна на Apple.

Изходът от тази ситуация е да се опитате да не рестартирате устройството, ако тонове на звънене все още липсват, опитайте да свържете устройството към iTunes, след което свържете притурката към компютъра и кликнете върху иконата на притурката, за да отворите менюто за управление.

Как да възстановите звуците, закупени в iTunes

В лявата част на прозореца отидете в раздела "Звуци" , след което изберете "Избрани звуци" . Ако преди това сте закупили звуци в списъка, отбележете квадратчетата за отметка и след това кликнете върху бутона "Прилагане" в долната част на прозореца, за да стартирате синхронизацията.

Как да възстановите звуците, закупени в iTunes

Ако тази стъпка не ви е помогнала, тогава не можете да възстановите звуците. В този случай трябва да се свържете с екипа за поддръжка на Apple от тази връзка с изискването сумите, които сте похарчили, да ви бъдат върнати в пълен размер. Като правило, службата за подкрепа одобрява такова искане.

Като се има предвид това обстоятелство, можете да се откажете от ненужните разходи за мелодии, като създадете тон на звънене за вашия iPhone себе си. Повече подробности за това вече са описани на нашия уебсайт.

Как да създадете тон на звънене за iPhone и да го добавите към устройството си

Що се отнася до възстановяването на други покупки (музика, приложения, филми и др.), Можете да ги възстановите в iTunes, като кликнете върху раздела " Сметка " и след това отидете в раздела "Покупки" .

Как да възстановите звуците, закупени в iTunes

Отвореният прозорец ще покаже главните секции на медийното съдържание. Отворете желаната секция, ще можете да възстановите всички покупки, правени някога.

Как да възстановите звуците, закупени в iTunes

Надяваме се тази статия да ви помогне да разберете проблема с възстановяването на звуци, закупени някога в iTunes Store.