Как да се отпишете в Odnoklassniki

В социалната мрежа Odnoklassniki, подобно на почти всички подобни сайтове, има функция „Абонамент“ . Прилага се за различни групи, лични потребителски страници и платените привилегии. Активирането му се осъществява чрез банално щракване с левия бутон върху определения бутон, по-рядко се налага да въвеждате информация за кредитна карта (когато купувате платено съдържание). В тази статия бихме искали да демонстрираме процедурата за анулиране на всички опции за абонамент в Odnoklassniki.

Отписване от социалната мрежа Odnoklassniki

Тъй като има много опции за абонамент, ви предлагаме да се запознаете с всички известни в момента. След това ще трябва само да намерите правилната опция и да следвате предоставените инструкции, за да спрете да следвате новините или да използвате определено съдържание.

Вариант 1: Страница на потребителя

Всички регистрирани в Odnoklassniki хората имат личен профил. Там те публикуват снимки и споделят различни новини. Можете да добавите човек като приятел или да се абонирате за него, за да започнете да наблюдавате неговата активност. Понякога обаче това вече не се изисква и затова има желание да се отпишете. Ще намерите подробни инструкции по тази тема в другия ни материал на следния линк.

Отписване на човек от Odnoklassniki

Повече подробности: Отписване на човек от Odnoklassniki

Вариант 2: Тематични общности

Отделните потребители създават тематични групи, в които се излагат новини, забавни или информационни материали. Ако се присъедините към такава общност, от време на време в потока ще се появяват последните публикации. Както при личната страница, те изчезват само след излизане от групата. Моля, обърнете внимание, че когато се отпишете от затворена група, няма да е толкова лесно да влезете в нея, ще трябва да изчакате одобрението на администрацията отново.

Излизане от общността на Odnoklassniki

Повече подробности: Напускане на групата в Odnoklassniki

Вариант 3: Анонимен абонамент

Не толкова отдавна разработчиците на Odnoklassniki добавиха нова функция, която ви позволява да анонимно да се абонирате за всяка общност. Така че никой от приятелите ви няма да вижда информация, че сте член на тази група, новините ще се показват само в личната ви емисия. Анулирането на такъв абонамент е, както следва:

 1. Отворете личната си емисия и отидете в секцията „Групи“ .
 2. Отидете в списъка на групите във емисията на вашата страница в Odnoklassniki

 3. Намерете общността си тук и отидете на нейната страница.
 4. Избор на група за анулиране на анонимен абонамент на личната ви страница в Odnoklassniki

 5. Кликнете върху бутона „Подписано анонимно“ .
 6. Бутон за анулиране на анонимен абонамент за съученици в Odnoklassniki

 7. Изберете „Отписване“.
 8. Анулиране на анонимни съученици в Odnoklassniki

 9. Няма да се покаже потвърждение. Появата на бутона „Абонирайте се анонимно“ ще показва, че абонаментът е анулиран.
 10. Бутон за активиране на анонимен абонамент за общност Odnoklassniki

Вариант 4: Абонаменти за игри

В Odnoklassniki различни приложения са много популярни. Повечето от тях позволяват на потребителите да играят безплатно, но всеки от тях е платил съдържание, което може да бъде закупено еднократно или като част от абонамент. Ако трябва да отмените такива привилегии, трябва да направите следното:

 1. В емисията или на личната си страница отидете в секцията „ Игри“ .
 2. Отидете в секцията за игри през страницата си в Odnoklassniki

 3. Отворете приложението, като щракнете върху него с LMB.
 4. Избор на приложение от секцията с вашите игри в Odnoklassniki

 5. Отидете надолу и намерете текста „Абонаменти“ .
 6. Преминаване към абонаменти за приложения на Odnoklassniki

 7. Когато щракнете върху него, трябва да се появи отделен прозорец, в който ще се показват всички активни абонаменти. Отменете ненужното, като кликнете върху съответния бутон.
 8. Анулиране на абонаменти за приложения в Odnoklassniki

Вариант 5: All Inclusive услуга

Услугата „All inclusive“ също е включена в списъка на платеното съдържание на разглежданата социална мрежа. Той е много популярен, защото ви позволява свободно да давате всякакви подаръци на приятели през целия период на абонамента. Въпреки това, понякога тя вече не е необходима и поради това се анулира. В другата ни статия, на следния линк ще намерите цялата необходима информация по тази тема и ще научите как самостоятелно да откажете тази услуга.

Отписване на услугата All inclusive в Odnoklassniki

Повече подробности: Деактивиране на услугата All Inclusive в Odnoklassniki

Вариант 6: Невидима услуга

Друга популярна платена услуга е Invisible . Ефектът от него е, че когато включите страницата си, няма да бъде показан в списъка с гости на онези потребители, които сте посетили. Отписването на Invisible се отменя по същия начин, както в ситуацията с All Inclusive .

Отписване от Odnoklassniki

Повече подробности: Деактивиране на невидимостта в Odnoklassniki

Искаме да обърнем вашето внимание на факта, че Odnoklassniki има цяла поредица от различни платени абонаменти. Ако искате да ги анулирате, прочетете подробно с Вариант 5 и Вариант 6 . Процедурата за анулиране на други услуги не се различава от описаната в тези параграфи.

Сега сте запознати с опциите за анулиране на всички видове абонаменти в Odnoklassniki. Горните инструкции ще бъдат полезни във всяка ситуация и ще ви помогнат да се отървете от потребителски новини, групи или ползи от платените услуги.