Instagram е най-популярното приложение за споделяне на снимки и др. Тук можете да качвате вашите снимки, да заснемате видео клипове, да разказвате различни истории и просто да пишете. Някои потребители се чудят как да актуализират Instagram на смартфона. Тази статия ще отговори на този въпрос.

Прочетете още: Как да използвате Instagram

Актуализиране на Instagram на Android

Като правило, при стандартните смартфони, автоматичната актуализация на всички приложения се активира, когато е свързана към Wi-Fi мрежа. Има обаче случаи, когато поради някаква причина тази функция е деактивирана. В такива ситуации можете да актуализирате приложението по следния начин:

 1. Отидете Play Market , Можете да го намерите в менюто за приложения на вашето устройство или на работния плот.
 2. Play Market в менюто за приложения

 3. Отворете страничното меню, като използвате специалния бутон.
 4. Основното меню на пазара

 5. В това меню изберете елемента "Моите приложения и игри" .
 6. Странично меню в игралния пазар

 7. В отвореното меню трябва да видите списък с приложения, които трябва да бъдат актуализирани. Ако Instagram на смартфона ви не се актуализира, ще го видите тук. Можете да актуализирате приложението избирателно, като кликнете върху бутона "Обновяване" или всички заедно, като използвате бутона "Обнови всички" .
 8. Актуализирайте инстаграмите в пазара за игри

 9. След като кликнете върху бутона, ще бъде изтеглена новата версия на програмата. Той автоматично се изтегля и инсталира на телефона ви.
 10. Инстаграмите се актуализират

 11. Когато процесът на обновяване завърши, програмата ще изчезне от списъка с актуализации, които се нуждаят от актуализиране, и ще бъдат добавени към списъка с наскоро актуализирани такива.
 12. Инстаграмите бяха актуализирани

Това завършва процеса на обновяване на Instagram. Клиент на социална мрежа може да бъде стартиран чрез обикновен пряк път на главния екран на притурката ви, от менюто на приложението или чрез Marketplace.

Прочетете още: Не актуализирайте автоматично приложенията в Android