Какво ще стане, ако искате да гледате онлайн излъчване на определен канал, но вашият ISP предоставя IPTV услуга или не сте като у дома с помощта на обществена Wi-Fi мрежа? Или може би искате да гледате футбол с високо качество на вашия компютър?

В тази статия ще ви покажа как да използвате Sopcast - медиен плейър за онлайн излъчване.

Как да гледате футбол с помощта на Sopcast

Как да използвате Sopcast 1

Основните проблеми при гледането на футболен мач в прозореца на браузъра са ниското качество на изображението, постоянните виси, изскачащите прозорци и бравите на сайтовете. Това очевидно не допринася за удоволствието от гледането.

Какво да направя в тази ситуация? Трябва да използвате програмата Sopcast. Това е медиен плейър, който ви позволява да гледате спортни предавания с високи детайли, без блокиране и спиране.

Всичко, което се изисква от вас, е да намерите специална връзка към излъчването за Sopkast. След това е много лесно да се отвори и можете да се насладите на дългоочакваната борба.

Как да гледате футбол с помощта на Sopcast

Преглежда канали в Sopcast

Как да използвате Sopcast 2

С помощта на този плейър можете да гледате всеки друг канал, който не е свързан с футбола. За да направите това, отидете в програмата, влезте в профила си и отворете раздела "Всички канали". В отворения списък можете да намерите канали, посветени на музика, филми, наука и новини.

В списъка можете да добавите други канали, просто трябва да намерите връзка към тях в Интернет.

Организиране на излъчването в Sopcast

Как да използвате Sopcast 3

Можете да организирате свое собствено предаване, но за това ще ви трябва допълнително приложение SopServer, което не е включено в стандартния набор от програми.

Запишете излъчване в Sopcast

Писане на съдържание в sopcast

Като останете в прозореца на канала, можете да записвате онлайн излъчването на твърдия диск. Достатъчно е да натиснете един бутон в панела над екрана!

Прочетете още: Програми за гледане на телевизионни канали на вашия компютър

Това са всички функции на програмата Sopcast. Няма толкова много, но програмата работи стабилно и с добра интернет скорост ще ви осигури висококачествено предаване на телевизионни канали.