Много футболни фенове предпочитат да гледат футбол с помощта на интернет. Този метод често се използва като принуден, тъй като е по-трудоемък и по-малко качествен от традиционното телевизионно излъчване.

Има обаче технология, с която можете да гледате футболни мачове с високо качество без разходи за време и нерви. Нейното име е Sopcast и в тази статия ще опишем как да гледаме спортните предавания, включително и футбола, с нея.

Прочетете на нашия уебсайт: Как да използвате Sopcast

Как да гледате футбол с помощта на Sopcast

1. На първо място, трябва да изтеглите и инсталирате медиен плейър Sopcast, който ви позволява да се присъедините към излъчвания канал и да го покажете с високо качество.

2. След това трябва да намерите специална връзка към излъчването в Sopkast.

Тази връзка в хората се нарича "хълм".

Отворете най-често използвания от вас браузър и използвайте търсачките, за да намерите сайта, на който се показват онлайн излъчванията на битки. Кликнете върху мача.

Отворете най-често използвания от вас браузър и използвайте търсачките, за да намерите сайта, на който се показват онлайн излъчванията на битки. Кликнете върху мача.

Как да гледам футбол в Sopcast 1

3. Преди да отворите излъчването, достъпно за различни браузъри или играчи. Интересуваме се от мачовете, събрани в групата "Sopcast". За всяко излъчване е определен езикът на коментаторите, качеството на изображението и формата. Ако скоростта на връзката с интернет позволява, изберете излъчването с по-висока честота на предаване.

Как да гледам футбол в Sopcast 2

4. В зависимост от сайта, кликнете върху "Watch" или друг бутон, за да отидете на предаването. Sopkast се отваря автоматично и зарежда връзката (същия "кошер"). В полетата "Вход" и "Парола" не е необходимо да въвеждате нищо.

Как да гледате футбол в Sopcast 3

На някои сайтове ще ви бъде предложено да отворите предложената връзка в Sopkast. Кликнете върху него и гледайте предаването.

5. След известно време (до една минута), мачът ще се появи на екрана на плейъра. За да влезете в режим на цял екран, кликнете върху иконата в долната част на екрана, както е показано на екранната снимка.

Как да гледам футбол в Sopcast 4

Ако предаването води до грешка, просто потърсете други връзки. Ако излъчването виста - спрете и го рестартирайте, като натиснете бутона Pause / Play.

Затова погледнахме как да търсим безплатен футбол с добро качество, използвайки интернет и програмата Sopcast. Наслаждавайте се на любимите си отбори!