WebMoney е система, която ви позволява да работите с виртуални пари. С вътрешната валута на WebMoney можете да извършвате различни операции: да ги плащате за покупки, да попълвате кесията и да ги изтегляте от сметката. Тази система ви позволява да теглите пари по същите начини, по които ги въвеждате в профила си. Но за всичко в ред.

Как да теглите пари от WebMoney

Има много начини да теглите пари от WebMoney. Някои от тях са подходящи за определени валути, докато други са подходящи за всички. Почти всички валути могат да бъдат изтеглени на банкова карта и на сметка в друга система за електронни пари, например Yandex.Money или PayPal. Ще анализираме всички налични до момента методи.

Преди да можете да направите някое от следните неща, не забравяйте да влезете в профила си в WebMoney.

Урокът: 3 начина да влезете в WebMoney

Метод 1: Към банкова карта

 1. Отидете страница с методи за изтегляне от профила в Webmoney. Изберете валута (например ще работим с WMR - руски рубли), а след това и елемента " Банкова карта ".
 2. начин за извеждане на банкова карта на страницата с методи за изтегляне

 3. На следващата страница въведете необходимите данни в съответните полета, по-специално:
  • сумата в рубли (WMR);
  • номерът на картата, към който ще бъдат изтеглени средствата;
  • срокът на валидност на заявлението (след посочения срок разглеждането на заявлението ще бъде прекратено и ако не бъде одобрено, то ще бъде отменено).

  Вдясно ще се покаже колко ще бъде отписано от вашата чанта Webmoney (включително комисионна). Когато всички полета са попълнени, кликнете върху бутона " Създаване на приложение ".

 4. страница за създаване на заявка за WMR изход

 5. Ако преди това не сте извършили изхода на посочената карта, служителите на Webmoney ще трябва да я проверят. В този случай ще видите съобщение на екрана си. Обикновено такава проверка отнема не повече от един работен ден. В края на краищата WebMoney Keeper ще получи съобщение за резултатите от одита.

Също така в системата WebMoney има така наречената услуга Telepay. Тя също така е предназначена да прехвърля пари от чантата WebMoney на банкова карта. Разликата е, че комисионната за прехвърляне тук е повече (най-малко 1%). Освен това служителите на Telepay не извършват никакви проверки при теглене на пари. Можете да прехвърлите пари на абсолютно всяка карта, дори и на тази, която не принадлежи на собственика на чантата Webmoney.

За да използвате този метод, трябва да направите следното:

 1. На страница с изходни методи кликнете върху втория елемент " Банкова карта " (в тази, където комисионната е по-висока).
 2. Вторият начин за предаване на банкова карта на страницата с методи за изтегляне

 3. След това ще бъдете отведени до страницата Telepay. В съответните полета въведете номера на картата и размера на попълването. След това кликнете върху бутона " Плащане " в долната част на отворената страница. Ще има пренасочване към страницата "Пазител", за да плати сметката. Остава само да го платим.

Страница на услугата Telepay за прехвърляне на пари на картата
Готово. След това парите ще бъдат прехвърлени на посочената карта. Що се отнася до времето, всичко зависи от конкретната банка. В някои банки, парите идват в един ден (по-специално, в най-популярните - Сбербанк в Русия и PrivatBank в Украйна).

Метод 2: Към виртуална банкова карта

За някои валути има начин да се изведе на виртуална, а не на истинска карта. От уеб сайта на Webmani се прави пренасочване към страницата за закупуване на такива карти. След закупуването ще можете да управлявате закупената карта страница MasterCard , По принцип по време на покупката ще видите всички необходими инструкции. По-късно с тази карта можете да прехвърлите пари на истинска карта или да ги изтеглите в брой. Този метод е по-подходящ за тези, които искат безопасно да спестят парите си, но не се доверяват на банките в тяхната страна.

 1. На страница с изходни методи кликнете върху елемента " Незабавно освобождаване на виртуалната карта ". При избора на други валути този елемент може да бъде наречен по различен начин, например " На карта, поръчана чрез WebMoney ". И в двата случая ще видите иконата на зелената карта.
 2. точка за създаване на виртуална карта в начините за извеждането на webmoney

 3. След това ще отидете на страницата за закупуване на виртуална карта. В съответните полета можете да видите колко ще струва картата, заедно със сумата, която е кредитирана за нея. Кликнете върху избраната карта.
 4. виртуална карта за покупка на изход Webmoney

 5. На следващата страница ще трябва да зададете данните си - в зависимост от картата, наборът от тези данни може да е различен. Въведете желаната информация и кликнете върху бутона " Купете сега " в дясната част на екрана.

карта за покупка на карта за Webmoney
След това следвайте инструкциите на екрана. Отново, в зависимост от конкретната карта, тези инструкции може да са различни.

Метод 3: Паричен превод

 1. На методите за извеждане на страници трябва да кликнете върху " Money Transfer ". След това ще бъдете отведени до страницата с наличните системи за парични преводи. В момента са на разположение CONTACT, Western Union, Anelik и Unistream. Във всяка система кликнете върху бутона " Избор на приложение от списъка ". Пренасочването продължава на същата страница. Изберете например Western Union. Ще бъдете отведени до страницата за услуги на топлообменника.
 2. страницата на начините за изтегляне на WebMoney чрез паричен превод

 3. На следващата страница имаме нужда от знак отдясно. Но първо трябва да изберете желаната валута. В нашия случай това е руската рубла, така че в горния ляв ъгъл кликнете върху раздела " RUB / WMR ". В таблицата може да видите колко ще бъдат прехвърлени чрез избраната система (полето " Има RUB ") и колко да платите за нея ( задължително е полето " Задължително WMR "). Ако сред всички предложения е това, което ви е удобно, просто кликнете върху него и следвайте инструкциите. И ако няма подходящо предложение, кликнете върху бутона " Купете USD " в горния десен ъгъл.
 4. страница с оферти за трансфер на пари

 5. Изберете парична система (отново, например, изберете " Western Union ").
 6. избор на система за парични преводи

 7. На следващата страница въведете всички необходими данни:
  • колко са готови да прехвърлят WMR;
  • колко рубли искате да получавате;
  • размерът на застраховката (ако не се извърши плащане, парите ще бъдат конфискувани от сметката на страната, която не е изпълнила задълженията си);
  • държави с кореспонденти, от които искате или не искате да си сътрудничите (полета " Разрешени държави " и " Забранени страни ");
  • данни за контрагента (лицето, което може да се съгласи с вашите условия) - минималното ниво и сертификата.

  Останалите данни ще бъдат взети от паспорта ви. Когато всички данни са попълнени, кликнете върху бутона " Прилагане сега " и изчакайте Пазачът да ви уведоми, че някой е съгласен с офертата. След това ще трябва да прехвърлите пари в посочената сметка в Webmoney и да изчакате прехвърлянето към избраната система за парични преводи.

създаване на заявки за изтегляне на средства чрез Western Union

Метод 4: Банков превод

Тук принципът на действие е точно същият като при паричните преводи. Кликнете върху " Банков превод " на страница с изходни методи , Ще бъдете преведени точно на една и съща страница на услугата за преобразуване, както при парични преводи чрез Western Union и други подобни системи. Там остава да се направи същото - да се избере желаното приложение, да се изпълнят условията и да се изчака прехвърлянето на средства. Също така можете да създадете свое собствено приложение.
опция Банков превод между методите за теглене

Метод 5: Сметки и дилъри

Този метод ви позволява да теглите пари в брой.

 1. На страница с изходни методи WebMoney изберете опцията " Точки за обмен и дилъри на WebMoney ".
 2. Обменни бюра и дилъри Webmoney

 3. След това ще бъдете препратени към страницата с картата. Въведете града си в едно поле. Картата ще показва всички магазини и дилърски адреси, където можете да поръчате изход Webmani. Изберете желания елемент, отидете там с отпечатаните или отпечатаните детайли, информирайте служителя на магазина за него и следвайте инструкциите му.

страница с карта на дилъра търси за изтегляне Webmoney

Метод 6: QIWI, Yandex.Money и други електронни валути

Средствата от която и да е кесия WebMoney могат да бъдат прехвърлени към други системи за електронни пари. Сред тях QIWI, Yandex.Money, PayPal, има дори Sberbank24 и Privat24.

 1. За да видите списък с такива услуги с рейтинги, отидете на Megastock услуга страница ,
 2. Изберете там желания топлообменник. Ако е необходимо, използвайте търсенето (полето за търсене е в горния десен ъгъл).
 3. Megastock услуга страница

 4. Изберете например от списъка с услуги spbwmcasher.ru , Тя ви позволява да работите с услугите на Alfa-Bank, VTB24, руски стандарт и, разбира се, QIWI и Yandex.Money. За да изтеглите Webmoney, изберете валутата, която имате (в нашия случай това е " WebMoney RUB ") в лявото поле и валутата, която искате да обмените. Например, ще се променим на QIWI в рубли. Кликнете върху бутона " Размяна " в долната част на отворената страница.
 5. spbwmcasher.ru сервизна страница

 6. На следващата страница задайте личните си данни и преминете теста (трябва да изберете снимката, съответстваща на надписа). Кликнете върху бутона " Exchange ". След това ще бъдете пренасочени към WebMoney Keeper, за да прехвърлите пари. Извършете всички необходими операции и изчакайте, докато парите достигнат посочения профил.

Въвеждане на лична информация за обмен на spbwmcasher.ru

Метод 7: Пощенска поръчка

Пощенският трансфер е различен, тъй като парите могат да достигнат до пет дни. Този метод е достъпен само за изтегляне на руски рубли (WMR).

 1. На страница с изходни методи кликнете върху елемента " Пощенска поръчка ".
 2. Пощенски трансфер между методите за изтегляне на Webmani

 3. Сега ще стигнем до същата страница, която показва методите за теглене чрез системата за парични преводи (Western Union, Unistream и др.). Кликнете тук за иконата Post of Russia.
 4. Поща на Русия на страницата на паричните преводи

 5. След това задайте всички необходими данни. Някои от тях ще бъдат взети от информацията в сертификата. Когато това стане, кликнете върху бутона " Напред " в долния десен ъгъл на страницата. Основното нещо, което трябва да уточните, е информацията за пощенската служба, в която ще получите трансфера.
 6. лични данни за пощенски запис

 7. След това в полето " Сума за получаване " въведете сумата, която искате да получите. Второто поле " Сума " ще посочи колко пари ще бъдат отписани от вашия портфейл. Кликнете върху " Напред ".
 8. полета за теглене сума Webmoney по пощата

 9. След това всички въведени данни ще бъдат показани. Ако това е правилно, кликнете върху бутона " Напред " в долния десен ъгъл на екрана. Ако нещо не е наред, кликнете върху " Назад " (ако е необходимо, два пъти) и въведете отново данните.
 10. страница с потвърждение на данните по време на пощенския превод

 11. След това ще видите прозорец и ще бъдете информирани, че заявката е приета и можете да проследявате плащанията в историята си. Когато парите пристигнат на пощенската служба, ще бъдете уведомени в Пазителя. След това ще е необходимо да отидете до посочения по-рано клон с подробности за прехвърлянето и да го получите.

данни за пощенския паричен превод WebMoney

Метод 8: Връщане от сметката на гаранта

Този метод е налице само за валути като злато (WMG) и Bitcoin (WMX). За да го използвате, трябва да изпълните няколко прости стъпки.

 1. На страница с начини да теглите пари изберете валутата (WMG или WMX) и изберете елемента " Връщане от съхранение при гаранта ". Например, изберете WMX (Bitcoin).
 2. елемент Връщане от съхранение с гаранта при изтегляне на WebMoney

 3. Кликнете върху горната част на " Операции " и изберете " Изход " под него. След това ще се покаже формулярът за изход. Там ще трябва да посочите сумата към изхода и изхода адрес (Bitcoin адрес). Когато тези полета са попълнени, кликнете върху бутона " Изпращане " в долната част на страницата.

формуляр за изтегляне Bitcoin
След това ще бъдете пренасочени към Keeper за прехвърляне на средства по стандартния начин. Такова заключение обикновено отнема не повече от един ден.

Можете също да изведете WMX с Обменен топлообменник , Той ви позволява да конвертирате WMX във всяка друга валута на WebMoney. Там всичко се случва по същия начин, както в случая с електронните пари - изберете оферта, платете частта си и изчакайте прехвърлянето на средства.
Exchange Exchanger за Exchange Bitcoin

Урокът: Как да презаредите сметката си

Такива прости действия позволяват да теглите пари от вашата сметка WebMoney в брой или в друга електронна валута.