IObit Uninstaller е безплатна програма за премахване на неинсталирани програми, една от основните функции на която е принудително премахване. С него можете да премахнете дори и най-упоритите приложения, които не искат да бъдат премахнати от компютъра ви.

За да се поддържа функционирането на системата, потребителят трябва редовно да почиства системата от ненужни програми. IObit Unistaller е създаден, за да опрости тази задача, защото може да премахне всеки софтуер, папки и ленти с инструменти.

Съветваме ви да погледнете: Други решения за премахване на програми за възстановяване на отметки

Сортиране на инсталирания софтуер

Всеки софтуер, инсталиран на компютъра, може да бъде подреден по няколко типа: по азбучен ред, по дата на инсталация, размер или честота на използване. По този начин можете бързо да намерите програмата, която искате да премахнете.

Сортиране на инсталираните програми в IObit Uninstaller

Премахване на ленти с инструменти и приставки

В отделна секция на IObit Uninstaller можете да премахнете ненужните приставки и ленти с инструменти, които могат да намалят ефективността на браузърите и системата като цяло.

Премахване на ленти с инструменти и приставки в IObit Uninstaller

Управление на автомата

IObit Uninstaller ви позволява да управлявате приложения, които се пускат в Windows стартиране. Всички те ще се стартират автоматично всеки път, когато включите компютъра и, разбира се, скоростта на компютъра ще зависи от броя им.

Автоматичен контрол в IObit Uninstaller

Деактивиране на процесите

IObit Unistaller ви позволява да прекратите работещите процеси, които в момента не използвате. За да не нарушаваме работата на компютъра, продуктът, който преглеждаме, показва само процеси, стартирани от приложения на трети страни.

Деактивиране на процесите в IObit Uninstaller

Работа с актуализации на Windows

за разлика от CCleaner , също насочени към премахване на програми и компоненти, IObit Uninstaller също ви позволява да премахнете ненужните актуализации на Windows.

Някои актуализации на Windows могат да повлияят на правилната работа на системата. С премахването на някои версии на актуализациите, ще се предпазите от ненужни проблеми.

Работа с актуализации на Windows в IObit Uninstaller

Премахване на партиди на софтуер, плъгини и добавки

Поставете отметка в квадратчето до "Изтриване на партиди" и маркирайте всички елементи, които трябва да изтриете.

Премахване на партиди на програми, приставки и добавки в IObit Uninstaller

Бърз достъп до инструментите на Windows

Системни инструменти на Windows, като регистър, планиране на задачи, свойства на системата и други, могат да се отворят с едно кликване в прозореца на IObit Uninstaller.

Бърз достъп до инструментите на Windows в IObit Uninstaller

File Shredder

Със сигурност вече знаете как да възстановите файловете дори след форматирането на диска. За да изключите възможността за възстановяване на файлове, програмата осигурява функция "File Shredder", която ви позволява да изтриете окончателно и безвъзвратно избраните файлове.

File Shredder в IObit Uninstaller

Почистване на файлове

Стандартното деинсталиране, като правило, оставя следа под формата на някои неинсталирани файлове. За да спестите място на компютъра и да подобрите производителността, IObit Uninstaller ще може да намери всички тези файлове и да ги премахне.

Почистване на файлове в IObit Uninstaller

Предимства:

1. Прост интерфейс с руски език;

2. Качествен деинсталиране на софтуера, който не иска да бъде премахнат от стандартните инструменти на Windows;

3. Пълно премахване на приставки, актуализации и кеш файлове, оставени след стандартното деинсталиране.

недостатъци:

1. В секцията "Рядко използвани програми", IObit Unistaller често предлага премахване на всички инсталирани на компютъра трети браузъри;

2. Заедно с IObit Uninstaller, други продукти на IObit се качват и на компютъра на потребителя.

Като цяло, IObit Uninstaller има похвална функционалност, която ще ви позволи да изчистите напълно вашия компютър от ненужни файлове. Този инструмент ще бъде оценен от потребители, които редовно се сблъскват с липса на място на компютъра, както и с проблеми при деинсталирането на програми.

Свали IObit Unistaller безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт