Всяко производство за производство на мебели трябва да има специален софтуер, с който да се организира работата. Това е една от предпоставките за растеж и насърчаване на производството. Добър пример за такъв софтуер е системата от руски предприемачи K3-Furniture.

K3-Furniture е комплекс от програми, които съдържат пълен набор от модулни инструменти, които осигуряват работата на специалисти в проектирането и моделирането, подготовката на производството и продажбата на мебели. Разпространяваният продукт не е безплатен, но на сайта на програмиста можете да изтеглите версията за оценка.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за създаване на дизайн на мебели

K3-Мебел-RMB

Този модул за проектиране на кабинет мебели, вероятно, има най-пълна комплект. Чрез този модул можете да създадете дизайн, да планирате производството и продажбата. K3-Furniture-PKM може да работи самостоятелно. Тя може да се използва както от малки, така и от големи предприятия.

С помощта на тази програма е възможно да се направи точно изчисление на проекта, да се издава техническа документация, да се създават висококачествени проекти в най-кратки срокове с клиента. Автоматично урежда крепежни елементи, а също така проверява правилния монтаж на всеки модел.

K3-Мебел-RMB

K3-Мебел-Рязане

С помощта на модула K3-Mebel-Cutting се прави конструкция на режещи карти от листови материали, като се вземат предвид наличните материали и остатъци. Модулът ви позволява значително да намалите цената на материалите. Също така тази програма поддържа комуникация с други модули, която ви позволява да изтеглите проект от проекта KM-Furniture-Cutting от PCM и след това да прехвърлите информация за резултатите от рязането към счетоводния софтуер.

Ако е необходимо, можете да се намесите в програмата и да направите свои собствени корекции.

K3-Мебел-Рязане

K3-Мебел-МВР

Този модул е ​​предназначен за работа с индивидуални поръчки, както и в салони за продажба на стандартни стандартни мебели. K3-Furniture-Salon включва много каталози за детски, кухненски, хол, офис и други видове мебели. Каталозите непрекъснато се попълват и актуализират сами. В Основа Furniturer този модул трябва да бъде закупен отделно.

Също така модулът K3-Furniture-Salon ви позволява бързо да създадете модел на продукта на клиента, като вземете предвид всичките му желания. След симулацията продуктът може да бъде демонстриран в фотореалистичен режим.

K3-Мебел-МВР

K3-Мебел-Amby

Модул K3-Furniture-AMBI (Automation of Small Business) е насочен предимно към малките предприятия. Тази програма съдържа всички необходими инструменти за координирана работа на предприятието, но все пак има някои ограничения в сравнение с пълния комплекс от K3-Furniture: всички формули, каталози, библиотеки са конфигурирани само за малки и средни предприятия. Тук можете също така да създадете триизмерен модел продукти, да изчислите разходите и да прехвърлите поръчката за производство. K3-Furniture-AMBI има прост интерфейс, който много улеснява работата с програмата.

K3-Мебел-Amby

Предимства:

1. Автоматизация на рутинната работа;
2. Интуитивен интерфейс;
3. Голям набор от съвременни инструменти за автоматизация на производството;
4. персонализирани модули за предприятието;
5. руски език.

недостатъци:

1. Сложност при инсталиране на допълнителни компоненти.

K3-Furniture е мощен софтуерен пакет, който ви позволява да автоматизирате производството на мебели и значително да намалите разходите на компанията. На официалния сайт има версии за оценка на някои модули на системата. Всеки модул на системата може да бъде напълно персонализиран за предприятието, на което ще работи. Това е характеристиката на мебели K3

Изтеглете пробна версия K3-мебели

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт