Твърдият диск на компютъра ви може да съхранява различни данни, включително такива, които не трябва да се виждат от други членове на вашето семейство или просто от други потребители. В този случай можете да предприемете мерки за сигурност и да скриете папките от обхвата. Стандартните инструменти не работят надеждно в този случай, но програмата Lim LockFolder ще го направи перфектно.

Този софтуер е удобен инструмент за напълно скриване на папки от зрителното поле на проводника. Освен това в програмата можете да зададете парола, да направите данните за USB-дисковете невидими и много повече.

Вход Парола

За да защитите максимално папките, които скривате, програмата има функцията за задаване на парола за влизане в програмата. В този случай само тези, които познават този ключ, ще имат достъп до програмата.

Задаване на парола за въвеждане на Lim LockFolder

Скриване на папки

Тази функция е ключът в програмата. С активирането си Lim LockFolder буквално скрива папката на специално място, където ще бъде почти невъзможно да се намери.

Скриване на директории в Lim LockFolder

Пароли за папки

В допълнение към входа има възможност да се осигури и достъп до самите папки. За всяка директория можете да зададете различна парола, която допълнително ще повиши сигурността. Освен това можете да зададете намек за паролата, за да я използвате по-късно, ако не можете сами да си спомните кода.

Настройване на кода в директория в Lim LockFolder

Нива на защита

Програмата има няколко нива на защита: проста и средна. По принцип, с просто ниво на сигурност, вече можете да защитите данните си. Въпреки това, на средно ниво, папката не е само скрита, но и данните, които съдържа, са шифровани. По този начин, дори ако външен човек има достъп до скрита папка, той не може да използва информацията в него.

Забележка: Скоростта на заключването зависи от броя на файловете в папката и нивото на защита.

Нива на защита в Lim LockFolder

Скриване на папките на USB

В допълнение към скриването на папки на твърдия диск на персонален компютър, програмата може да скрие файлове на USB устройства. Така че, можете да скриете данните на флаш устройството, без да се страхувате, че ще бъдат видими на друг компютър.

предимства

  • Безплатно разпространение;
  • Наличие на руски език;
  • Интуитивен интерфейс;
  • Множество нива на защита.

недостатъци

  • Тя не е актуализирана за дълго време.

Lim LockFolder е много удобен инструмент за скриване на папки от външни лица. Може би някой ще пропусне метода drag & drop, както в случая на подобна програма Мъдър пастел , Обаче, другият функционален не е по-нисък, особено нивата на защита.

Свали Lim LockFolder безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт