Съучениците на сайта, въпреки големия брой различни функции, понякога нямат най-простите възможности. Например съучениците не ви позволяват да изтегляте музика. Ето защо има специални програми, които коригират този недостатък.

Една от тези програми за изтегляне на музика от съученици е безплатното приложение на Lovi Music. В допълнение към добре известната социална мрежа, тя работи с много други популярни сайтове, което ви позволява да изтегляте музика от тях.


Този продукт работи, като използвате кеша на браузъра ви, така че ако песента не се изтегли след стартирането, опитайте се да изчистите кеша.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за изтегляне на музика от съученици

Интерфейсът на програмата Lovi Music

Изтеглете музика от Съученици

MusicMusic автоматично изтегля всички песни, които слушате в социалната мрежа. Достатъчно е да поставите песента върху възпроизвеждането и тя ще бъде запазена в папка на компютъра ви.

Изтеглете песен в Lovi Music

Изтеглянето на музика става автоматично, когато се възпроизвежда.

За някои ще изглежда удобно, но за някой не, тъй като не винаги е необходимо да изтеглите песента, която слушате в момента. експанзия Oktools и OK запазва аудиото , например, можете да изберете аудио файловете, които искате да изтеглите.

Улавянето на музика съхранява песните с името, което имат в Съучениците. Програмата работи не само с съученици, но и с такива сайтове като VKontakte, Yandex.Music, Zaitsev.Net, Last.fm и др.

Предимства на улавянето на музика

1. приятни външен вид;
2. Възможност за изтегляне на музика от други популярни сайтове;
3. Интерфейсът съдържа руски език;
4. Всички функции са достъпни абсолютно безплатно.

Недостатъци на улавянето на музиката

1. Не е възможно да изтеглите само тези песни, които са необходими. Изтеглянето е автоматично. За някои това вероятно ще бъде плюс;
2. Може да се наложи да почистите кеша на браузъра си, преди да използвате приложението.

Изтеглена музика, която можете да използвате, както искате: хвърлете плейъра, добавете видео към фон, слушайте без интернет и т.н.

Улавянето на музика е напълно безплатно, за да можете да се наслаждавате на приложението за неограничен период от време.

Изтегляне Хвани музика безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт