Понякога може да има ситуация, при която вашият дългоочакван трансфер не може да дойде в Yandex Money Wallet или не сте получили никакви пари по сметката си, когато сте попълнили баланса си в терминала. Нека се опитаме да се справим с тези проблеми.

Парите не идват, когато се попълват от терминала

Ако сте използвали терминала за попълване и парите не са дошли, докато всички данни, които сте посочили правилно и сте запазили чека, най-вероятно има проблеми с терминала. Свържете се със собственика, неговите данни за контакт трябва да бъдат отпечатани на чека. Ако загубите чек, информация за собственика на терминала може да се намери на самия уред. Ако собственикът е потвърдил изпращането на пари, изпратете писмо до службата за поддръжка на Yandex.

Прехвърлянето на пари не дойде

Всички преводи, извършени в Yandex, се появяват незабавно и всяка такава операция може да бъде проследена. Ако изхвърлите версията за измами и сте задали правилно всички подробности, трансферът може да бъде защитен от защитния код. Тя се определя от подателя, ако той иска да получите парите, само след като сте изпълнили някакви задължения към него. Разбира се, той може да активира кода по погрешка. Във всеки случай трябва да знаете изпращача на този код (ако има такъв).

Прочетете още: Как да направите трансфер в чантата Yandex Money

В случай на измама се свържете с техническата поддръжка на Yandex.

Между другото, за да изключите въвеждането на неточни подробности, можете да изпратите на лицето, което трябва да изпрати пари, визитката му, която съдържа вашите данни и сумата на трансфера. Връзка към визитната картичка, която можете да намерите, като кликнете върху бутона на профила си в горния десен ъгъл на екрана.

Защо парите не стигат до чантата на Yandex 1

Защо парите не стигат до чантата на Yandex 1

Препоръчваме: Как да използвате Yandex Money услуга

Ако имате такива проблеми, най-важното е да не се паникьосвате. Във всеки случай можете винаги да потърсите помощта на специалисти по техническа поддръжка.