Прехвърляне на средства от вашия портфейл в сметка на друг потребител Yandex Money е проста и бърза процедура, която няма да ви отнеме много време. В този кратък майсторски клас ще ви разкажем как се прави.

Прехвърлете пари на друг портфейл от Yandex

Моля, обърнете внимание: възможно е да прехвърлите от чантата си в друга чанта само ако профилът ви е със статус "Named" или "Identified".

Повече подробности можете да намерите на нашия уебсайт: Идентификация на портфейла на Yandex

Отидете на главната страница Yandex Money и кликнете върху бутона или върху иконата "Преводи".

Как да прехвърлите пари в портфейла Yandex Money 1

В секцията "Къде" посочете номера на чантата, към която искате да прехвърлите пари. Дори и да не знаете номера, можете да въведете имейл адрес или телефонен номер - парите ще стигнат до сметката на титуляра на сметката.

Въведете сумата. Таксата за трансфер ще бъде 0,5% от сумата. Кликнете върху "Напред" и потвърдете операцията с парола. Трансферът на пари ще бъде направен незабавно.

Прочетете още: Как да попълвате портфейла си в Yandex Money

Как да прехвърляте пари в чантата Yandex Money 1-2

При прехвърляне на средства, ако е необходимо, можете да използвате защитата на защитния код. Това означава, че трансферът ще създаде специална парола, която получателят ще трябва да въведе, за да получи пари. В този момент сумата в портфейла Ви ще бъде замразена за определен брой дни (от 1 до 365). Тази функция може да бъде полезна, ако искате да спестите пари, преди получателят да Ви даде своя продукт, услуга или да изпълни каквито и да е задължения към Вас. След приключване на транзакцията - просто съобщете кода за защита на получателя.

За да активирате защитния код, поставете отметка в съответното поле. Ако искате, добавете коментар към него.

Що се отнася до ограниченията на преводите, притежателите на лични портмонета могат да прехвърлят до 60 000 рубли наведнъж и не повече от 200 000 на месец; които са идентифицирани - до 250 000 рубли наведнъж и до 600 000 на месец съответно.

Прочетете още: Как да използвате Yandex Money услуга

Както можете да видите, е много лесно да прехвърлите пари в портфейла на Yandex. Насладете се с удоволствие!