Изтеглете Nox App Player емулатор

Към днешна дата има много емулатори на платформа Android, които ви позволяват да стартирате тази операционна система на компютър. Сред тези видове програми само няколко са популярни, а Nox App Player е сред тях. Този софтуер има сравнително ниски изисквания към характеристиките на компютър, но може да работи с пълноценна ОС от няколко версии с минимални ограничения.

Мултиплейър Nox

Повечето подобни програми работят по същия начин като Nox, ако стартирате с отделен пряк път. Въпреки това, използвайки иконата Multi-Drive, можете да отворите мултиплейъра, който действа като средство за контрол на всички създадени емулатори. Именно оттук се изтрива едно от копията или се избира опцията, която е включена по подразбиране.

Преглед на мултиплейър в Nox App Player

Настройки за мултиплейър

За удобство мултиплейърът има контроли за сортиране и позициониране на всеки създаден емулатор. Това се отнася директно за активните прозорци след стартиране на Android.

Настройки на оформлението на прозореца в Nox App Player

Поддържат се и пакетни операции, които ви позволяват едновременно да извършвате няколко действия във всяка опция, включително да създавате нови операционни системи от всички налични версии.

Преглеждайте пакетните операции в Nox App Player

Чрез секцията с параметрите можете да персонализирате мултиплейъра, като изберете стил, промените честотата на кадрите и много други. Характеристика на този раздел е прилагането на настройки за всички системи наведнъж.

Общи настройки за мултиплейър в Nox App Player

В допълнение към общите настройки, всеки създаден емулатор може да бъде конфигуриран отделно от останалите. Прозорецът с параметрите в този случай не се различава от общите настройки, с изключение на производителност и визуализация.

Персонализирани настройки на емулатор в Nox App Player

Мултиплейърът предоставя инструмент за актуализация за всяка платформа, тъй като те често се актуализират независимо от Nox App Player.

Android Update Tool в Nox App Player

Допълнителна, но не по-малко важна възможност е прехвърлянето на Nox данни в отделна папка. Функцията е достъпна и от мултиплейъра и е предназначена за достъп до файлове на компютъра.

Възможност за преместване на файлове в Nox App Player

Създаване на емулатор

Можете да добавите неограничен брой емулатори, като използвате съответния бутон. В момента има три възможности за избор: Android 4.4.2, 5.1.1 и 7.1.2. Единствената най-стабилна е четвъртата версия, докато други имат редица проблеми.

Възможност за добавяне на емулатор към Nox App Player

По време на създаването е препоръчително да имате активна интернет връзка и да не прекъсвате процедурата за отключване.

Импортиране и копиране

Ако е необходимо, всеки емулатор може да бъде записан в отделен файл на компютъра. Това ще ви позволи лесно да прехвърлите произволен брой операционни системи на Nox на друг компютър или да ги активирате отново след преинсталиране. Функция за архивиране е достъпна на контролния панел на всеки емулатор.

Възможност за създаване на резервно копие в Nox App Player

За да свържете резервни копия, има бутон „Импортиране“ . След като го използвате и изберете файл с емулатора, отключването ще започне и системата ще се появи в списъка, напълно готова за работа.

Възможност за импортиране на емулатор в Nox App Player

В допълнение към архивирането, в мултиплейър можете да дублирате съществуваща версия на Android. За този случай е предвиден и специален бутон на контролния панел.

Работете с Android

Стартирането на Android платформата се извършва чрез пряк път на работния плот или чрез мултиплейър. Независимо от опцията, всяка версия на емулатора е напълно съвместима със своя колега, работещ на смартфони и таблети. Поради тази причина няма смисъл да се разглеждат някакви конкретни функции. Ако желаете, можете да се запознаете с нашите Статии, свързани с Android ,

Работете с Android в Nox App Player

Nox app center

За да инсталирате приложения в Nox, можете да използвате стандарта Google Play Store или помощната програма Nox App Center. В първия случай ще трябва да упълномощите с вашия акаунт в Google, когато като интегриран магазин можете да инсталирате софтуер, без да свързвате акаунт.

Преглеждайте приложения в App Center Nox

лента с инструменти

Всички работещи системи се управляват в специален контролен панел, разположен по подразбиране в дясната страна на работното пространство. Той се появява само след зареждане на Android и може да се различава в съответствие с версията на програмата. Освен това бутоните на панела могат да се променят чрез „Настройки“ .

Настройки за виртуални бутони в Nox App Player

Най-важните тук са бутоните Back , Home и Recent Tasks . Те са напълно съгласувани със своите колеги на повечето смартфони.

Използване на лентата с инструменти в Nox App Player

Сред другите бутони „Местоположение“ заслужава специално внимание, което ви позволява да промените местоположението на устройството. Това ще се забележи, когато се опитвате да проследявате емулатора, например, чрез услугите на Google.

Настройки за местоположение в Nox App Player

В много случаи емулаторът, като всяко устройство с Android, трябва да се рестартира. На същия панел има специален бутон, който отваря меню за рестартиране на емулатора, актуализиране на файлове на стандартния стартер Nox и изчистване на кеша на Google. Всяка опция елиминира някои неизправности, без напълно да изтрива файлове и настройки.

Възможност за рестартиране на емулатор в Nox App Player

Доста важен елемент е „Моят компютър“ , когато бъде избран, ще бъде възможно да разглеждате папки както чрез вътрешния файлов мениджър, така и да намерите директорията на компютъра. Във втория случай всички файлове, поставени в папката, автоматично ще станат достъпни в емулатора.

Управление на местоположението на файловете в Nox App Player

Инсталиране на приложение

На същата лента с инструменти е бутонът „Добавяне на APK файл“ , при щракване ще бъде възможно инсталирането на приложения. Това се прави и чрез плъзгане и пускане на приложението в основния прозорец на програмата.

Повече подробности: Как да отворите apk файл на компютър

Възможност за инсталиране на APK приложения в Nox App Player

Трябва да се вземе предвид, че техническите характеристики на компютъра, настройките на емулатора и избраната версия на Android влияят директно на стартирането на приложения. В случай на проблеми, програмата просто ще се рестартира или изключи.

Настройки на емулатора

Независимо от версията на Android, всяка система може да бъде конфигурирана чрез индивидуални параметри. За разлика от настройките в мултиплейър, има много повече функции. Например, на страницата „Основни“ можете да „актуализирате“ системата, да активирате Root права, да промените езика или да изчистите данните на емулатора.

Преглед на настройките в Nox App Player

Разделът с настройки „Разширени“ е предназначен за промяна на параметрите на производителност. От тук можете да контролирате количеството ресурси, разпределени за нуждите на Android, да превключвате режима на изобразяване или да променяте максималния брой кадри.

Преглед на разширените настройки в Nox App Player

Чрез „Свойства“ основните настройки за определяне на модела на емулатора като устройство с Android или IMEI, „Мрежови настройки“ могат да бъдат променени.

Вижте свойствата на емулатора в Nox App Player

Останалите секции не могат да бъдат наречени важни, тъй като тяхната основна цел са бутоните на контролния панел и горещите клавиши.

Опции за дизайн

Най-новите версии на Nox App Player предоставят възможност за промяна на темата на самата програма, както и някои елементи на Android. За това е подчертан разделът „Тематичен център“ .

Променете външния вид на Nox App Player

Тъй като Nox осигурява напълно функционална ОС, всички промени в Android, направени по темата на програмата, могат да бъдат заменени чрез системни настройки. Следователно, главно цветът на черупката и контролния панел на емулатора зависи от темата.

достойнство

 • Безплатен достъп до функции;
 • Ниски изисквания за спецификации за компютър;
 • Възможността за избор на версията на Android;
 • Поддръжка за едновременно стартиране на няколко емулатори;
 • Удобен мултиплейър с отделни настройки;
 • Споделено съхранение на файлове
 • Наличието на много настройки за отделни настройки;
 • Русифициран интерфейс;
 • Доста чести актуализации на програмата.

недостатъци

 • Нестабилна работа на някои версии на емулатора;
 • Произволна инсталация на приложения;
 • Малки ограничения за Android

В сравнение с повечето други емулатори, Nox осигурява максимални функции с минимум недостатъци. Няма досадна реклама и много "наложени" елементи могат да бъдат изключени, като просто се отървете от системните файлове. Тази програма няма алтернативи, ако трябва да стартирате пълноценна Android една от няколко версии.

Прочетете също: Как да инсталирате nox app player на компютъра

Изтеглете Nox App Player безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт