IOS


Днес най-малко един пратеник обикновено се инсталира на смартфони на потребителите, което е съвсем логично - това е ефективен начин да поддържате връзка със семейството, приятелите и колегите си със сериозни парични спестявания. Може би един от най-видните представители на такива посланици е WhatsApp, който има отделно приложение за iPhone.

WhatsApp е лидер в мобилните посланици, които през 2016 г. успяха да преодолеят лентата на един милиард потребители. Същността на приложението е да предоставя възможност за комуникация чрез текстови съобщения, гласови повиквания и видеообаждания с други потребители на WhatsApp. Като се има предвид, че повечето потребители използват Wi-Fi или неограничен интернет пакети от мобилни оператори, резултатът е сериозно спестяване на мобилни комуникации.

Изпращане на текстови съобщения

Основната функция на WhatsApp, която присъства още от първото издание на приложението, е предаването на текстови съобщения. Можете да ги изпратите на един или повече потребители на WhatsApp, като създадете групови разговори. Всички съобщения са криптирани, което гарантира сигурността при възможното прихващане на данни.

Изпращане на текстови съобщения до WhatsApp за iOS

Изпращане на файлове

Ако е необходимо, във всеки чат могат да се изпращат различни типове файлове: снимка, видео, местоположение, контакт от адресната ви книга и абсолютно всеки документ, поставен в iCloud Drive или Dropbox ,

Изпращане на файлове до WhatsApp за iOS

Вграден фоторедактор

Преди да изпратите снимка, избрана от паметта на устройството ви или от приложението, може да бъде обработена в вградения редактор. Получавате опции като прилагане на филтри, изрязване, добавяне на емотикони, вмъкване на текст или свободен чертеж.

Вграден фоторедактор в WhatsApp за iOS

Гласови съобщения

Когато няма възможност да напишете съобщение, например, докато шофирате, изпращайте гласово съобщение в чата. Просто задръжте иконата на гласовото съобщение и започнете да говорите. След като приключите, просто пуснете иконата и съобщението ще бъде изпратено незабавно.

Гласови съобщения в WhatsApp за iOS

Гласови повиквания и видеообаждания

Не много отдавна потребителите са успели да осъществят гласови повиквания или повиквания, като използват предната камера. Просто отворете чата с потребителя и изберете желаната икона в горния десен ъгъл, след което приложението веднага ще започне да се обажда.

Гласови и видеообаждания в WhatsApp за iOS

състояния

Нова функция на приложението WhatsApp ви позволява да качвате снимки, видеоклипове и текст, които ще се съхраняват в профила ви в продължение на 24 часа. В края на деня информацията ще изчезне без следа.

Статуси в WhatsApp за iOS

Избрани съобщения

В случай, че не искате да загубите конкретно съобщение от потребителя, добавете го в любимите си. За да направите това, просто докоснете съобщението за дълго време, след което изберете иконата със звездичка. Всички избрани съобщения попадат в специална секция на приложението.

Избрани публикации в WhatsApp за iOS

Проверка в две стъпки

Днес в много служби присъства разрешение в две етапа. Същността на функцията е, че след включването й, за да влезете в WhatsApp от друго устройство, ще трябва не само да потвърдите телефонния си номер с код от SMS съобщението, но и да въведете специалния ПИН код, който сте задали на етапа на активиране на функцията.

Тапети за разговори

WhatsApp може да се персонализира чрез промяна на тапета за чатове. Приложението вече има набор от подходящи изображения. Ако е необходимо, всяко изображение от iPhone филма може да бъде инсталирано като тапет.

Чат тапети в WhatsApp за iOS

резервно копие

По подразбиране приложението активира резервната функция, която запазва всички диалози и настройки WhatsApp в iCloud. Тази функция ви позволява да не губите информация в случай на повторно инсталиране на приложението или промяна на iPhone.

Архивиране на WhatsApp за iOS

Автоматично запазване на изображения във филма

По подразбиране всички изображения, изпратени до вас в WhatsApp, се запазват автоматично в фотографския филм на вашия iPhone. Ако е необходимо, тази функция може да бъде деактивирана.

Автоматично запазване на изображения за филм в WhatsApp за iOS

Запазване на данни при обаждане

Говорейки за WhatsApp през мобилния интернет, много потребители се притесняват от трафика, който в такива времена започва да се изразходва активно. Ако има такава нужда, активирайте функцията за спестяване на данни чрез настройките на приложението, което ще намали потреблението на интернет трафик, като намали качеството на повикването.

Запазете данни, когато се обаждате в WhatsApp за iOS

Персонализиране на известията

Задайте нови звуци за съобщенията, конфигурирайте показването на известията и миниатюрите на съобщенията.

Настройте известията в WhatsApp за iOS

Текущо състояние

В случай, че не искате да общувате с потребители в WhatsApp, например, когато сте на среща, уведомете потребителите за това, като зададете подходящо състояние. Приложението осигурява основен набор от състояния, но ако е необходимо, можете да зададете текст.

Текущо състояние в WhatsApp за iOS

Споделяне на снимки

В случаите, когато е необходимо да изпращате съобщения или снимки на маси, използвайте функцията за изпращане на съобщения. Съобщенията могат да се получават само от онези потребители, които имат телефонен номер, съхраняван в адресната книга (с цел предотвратяване на спам).

Изпращане на снимки до WhatsApp за iOS

достойнство

  • Прост и удобен интерфейс с поддръжка на руския език;
  • Възможност за гласови и видео разговори;
  • Приложението е достъпно за ползване напълно безплатно и няма вградени покупки;
  • Стабилна работа и редовни актуализации, премахване на дефектите и създаване на нови възможности;
  • Високо ниво на сигурност и криптиране на данните.

недостатъци

  • Няма възможност за добавяне на контакти към черния списък (има само опцията за деактивиране на известията).

WhatsApp в своето време настрои вектора за разработка на пратеници. Днес, когато потребителите нямат липса на избор на приложения за комуникация в Интернет, WhatsApp запазва водещата си позиция, привличайки потребители с еднакво качество на работа и широка аудитория.

Свали WhatsApp безплатно

Изтеглете последната версия на приложението от App Store