Днешният софтуерен пазар предлага широка гама от програми за работа с PDF файлове: безплатни и платени, с много функции и подходящ за четене PDF. Тази статия е за безплатно решение PDF XChange Viewer, което ви позволява не само да четете, но и да редактирате PDF, да сканирате изображения в този формат и много други.


PDF XChange Viewer ви позволява да разпознавате текст от изображения и да редактирате оригиналния PDF файл, който не е разрешен да създава такива програми Foxit Reader или STDU Viewer , В противен случай този продукт е подобен на други приложения за четене на PDF документи.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за отваряне на PDF файлове

PDF интерфейс XChange Viewer

Визуализация на PDF файла

Приложението ви позволява да отворите и прегледате PDF файловия формат. Има удобни инструменти за четене на документа: увеличение, избор на брой показвани страници, завъртане на страници и др.

Меню за преглед в PDF XChange Viewer

Можете бързо да навигирате през документа с помощта на отметки.

Редактиране на PDF файлове

PDF XChange Viewer ще ви позволи не само да преглеждате PDF документа, но и да редактирате съдържанието му. Тази функция не се предлага в повечето свободни PDF четци, но в Adobe Reader Налице е само след закупуване на платен абонамент. Можете да добавите собствен текст и снимки.

Редактиране на текст в PDF XChange Viewer

Решетката ви позволява да подредите разположението на всички блокове и изображения.

Разпознаване на текст

Програмата ви позволява да разпознавате текст от всяко изображение и да го превеждате в текстов формат. Можете да сканирате текст от изображение, което вече е запазено на компютъра, или да разпознавате текст директно от истинската хартия, докато скенерът работи.

Разпознаване на текст в PDF XChange Viewer

Преобразувайте файловете в PDF

Можете да конвертирате електронни документи от всеки формат в PDF файл. Просто отворете изходния файл в PDF XChange Viewer. Почти всички формати се поддържат: Word, Excel, TIFF, TXT и др.

Отваряне на файл в PDF XChange Viewer

Добавете коментари, печати и снимки

PDF XChange Viewer ви позволява да добавяте коментари, печати и изготвяте директно върху PDF страниците на документите. Всеки елемент, който добавяте, съдържа много различни настройки, позволявайки ви да промените вида на същите тези елементи.

Чертеж с PDF XChange Viewer

плюсове:

1. приятна външност и използваемост;
2. Изключително висока функционалност. Този продукт може да се нарече PDF редактор;
3. Предлага се преносима версия, която не изисква инсталация;
4. Поддържа се руски език.

минуси

1. Не бе намерено минус.

PDF XChange Viewer е подходящ както за гледане, така и за пълно редактиране на PDF документ. Тази многофункционална програма може да се използва като пълен редактор на тези файлове.

Изтеглете PDF XChange Viewer безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт