Service Outbid Club е голяма платформа за събиране, мониторинг и проверка на обяви за продажба на употребявани автомобили във всички градове на Русия. Информацията се събира от източници като Avito.ru , Drom.ru, Avto.ru и други подобни сайтове. Този клуб ще бъде полезен за тези, които ще купят употребявана кола безопасно и изгодно за себе си, за по-нататъшна препродажба или за тези, които се занимават с подбор на превозни средства за клиенти. Потребители на уеб браузър Yandex браузър не оставайте настрана и имате възможността да инсталирате специален приставка, за да получите допълнителна информация за рекламата, която Ви интересува.

Прочетете същото: Създайте профил на Avito

Извънбордов клуб Yandex. Браузър

За удобство на потребителите е издадено разширение, което показва информация за рекламата на същата страница. Можете да го намерите в онлайн магазина Google хром , След това разгледайте инсталацията и основните й характеристики.

Инсталиране на разширението Overbought-Club

За да използвате възможностите на помощника за приставки, трябва да го инсталирате и след това да се регистрирате на официалния уебсайт.

Изтеглете клуб "Overbought"

 1. Следвайте връзката към страницата с разширението и кликнете върху "Инсталиране" .

  Изтегляне на клуб "Overbought" в онлайн магазина на Chrome

 2. След това потвърдете действието, като изберете "Инсталиране на разширение" .

  Кликнете върху бутона Инсталиране на разширението

 3. В края на изтеглянето ще бъде добавен Overbought Club Assistant в браузъра ви. Сега се обръщаме към създаването на профил на официалния сайт на услугата. За да направите това, отворете Клуб за свръхбаза , след което кликнете върху "Вход" в горния десен ъгъл.

  Натискане на бутона за вход в клуба

 4. В прозореца, който се показва, изберете "Регистриране" .

  Натискане на бутона за регистрация

 5. След това въведете номера на мобилния си телефон и кликнете върху бутона "Получаване на кода" .

  Въведете телефонния номер и кликнете върху Получаване на кода

 6. Щом получите SMS с код, въведете го в съответния ред и създайте парола по-долу. След това кликнете върху " Регистрирайте се".

  Въведете кода от SMS и парола, след което кликнете върху Регистрация

 7. След автоматично опресняване на страницата ще се появи прозорец, в който трябва да влезете. Посочете данните, които сте регистрирали по-рано, и кликнете върху "Въвеждане".
  Влезте, за да купите клуб

Това завършва инсталирането и активирането на приставката. След това можете да започнете да обмисляте неговите възможности.

Клуб за разширяване на работното място

Същността на асистента се крие във факта, че когато отваряте реклама, се появява банер, където можете да намерите информация за продавача, предишните му продажби и директно за представеното превозно средство. Отворете съдържанието на приставката.

 1. Отворете сайта, с който работи Републиканския клуб, например "Авито", и отидете на всяка реклама с продажбата на автомобили. В горния десен ъгъл ще се покаже разширен прозорец.

  Работен прозорец на експанзията на Outbid Club

 2. В горната си част е цената и историята на промените. Кликнете върху този елемент, за да видите разликата в цената и датата на нейното редактиране. Цифрата, маркирана в червено, показва отклонението на ценовия маркер от пазарната средна стойност за подобни автомобили.

  Кликнете върху цената, за да видите промените в цената в рекламата

 3. По-долу, ако има такива, ще се показват дублирани реклами на други сайтове. При кликване върху връзката ще се отвори страница с подобна публикация.

  Проследяване на дублиращи се реклами в Overbought Club

 4. Следва информация за реклами с точно същия телефонен номер. За да отворите списъка и връзките към него, кликнете върху текста, подчертан в синьо.

  Отидете на дисплея на всички реклами от продавача с посочения телефонен номер

 5. В следващите колони, разширението идентифицира региона на продавача и вида на продажбата по телефонен номер.
  Показване на региона и вид продажба на автомобил
 6. Следва полето за коментар. Потребителите на услугата "Outbid-Club", проверили автомобила, могат да напишат подробен отчет за състоянието на стоките. Ако искате да споделите мнението си за колата, въведете текста в съответното поле и кликнете върху "Изпращане на коментар" .

  Прозорецът за въвеждане на коментари за потребителската услуга за продаваната кола

 7. На дъното на прозореца има връзка към официалния сайт на услугата, където можете да поръчате платена техническа диагностика и правна проверка на избрания автомобил.

  Връзка за поръчка на платена проверка на автомобил в Overbought Club

При това разглеждане на функциите за разширяване може да бъде завършено. Ако имате нужда от помощта на служителите на Perekup-Club, възможността да обсъдите съобщенията и друга информация за тях, се абонирайте за официалния сайт според избраната тарифа.

Деактивиране на разширението на Club Overbought

Можете да деактивирате работата на приставката в настройките на браузъра Yandex.

 1. Отворете менюто "Настройки" и изберете "Добавки" .

  Отворете "Настройки и добавки"

 2. Сред инсталираните разширения, потърсете Overbought-Club. Противоположно на това, кликнете с левия бутон на мишката, за да поставите превключвателя в неактивно състояние, след което информационният прозорец вече няма да се показва в реклами за продажба на автомобили.

  Превключете превключвателя, за да деактивирате разширението

 3. За да изключите напълно услугата от браузъра си, задръжте курсора на мишката над линията на приставката. "Изтриване" се появява до бутона за захранване. Кликнете върху него и потвърдете изтриването със съответния бутон в прозореца с информация, който се показва.

  Изтриване на разширяващ се Outbid Club

 4. Както можете да видите, отстраняването, както и инсталирането, не изискват никакви сложни манипулации.

Разширяването от услугата Repurchase Club е предназначено да помогне на купувачите да избират сред многото реклами. Като го инсталирате в браузъра Yandex, можете да се предпазите от безскрупулни продавачи и автомобили, които крият значителни недостатъци.