Да се ​​забавлявате с приятели в Skype е доста забавна дейност. Можете да направите това по много начини, но най-интересното ще бъде да промените собствения си глас. За да впечатлите приятелите или непознатите си с неочакван женски глас или като цяло гласът на демон от подземния свят е много оригинален начин за рисуване. Има много програми за промяна на гласа в Skype. От този преглед можете да научите за най-добрите от тях. Така че, нека да започнем.


Основните разлики между програмите са следните: заплащане / безплатни и допълнителни функции за промяна на гласа. Някои програми нямат много функции, но са лесни за използване. Професионалните решения ви позволяват да постигнете най-естествения глас след промяната - гласът ви едва ли ще се различава от настоящето.

клоун

Появата на програмата Clownfish

Първата програма за преглед ще бъде решение под нелепото име - Clown Fish, което се превежда като клоун. Програмата е заострена за използване в Skype, така че има редица функции за подобряване на комуникацията.

Въпреки че заявлението е безплатно и просто, то има приличен брой функции. В допълнение към промяната на терена на гласа можете да прилагате ефекти върху него, да записвате звук в Skype, да поставяте фонов звук върху гласа си и т.н.

По-малко е невъзможността програмата да работи с глас извън Skype. Но тъй като речта в този преглед е само за решения за промяна на гласа в Skype, Clownfish е една от най-добрите опции сред прегледаните програми.

Изтеглете софтуер Clownfish

Scramby

Появата на програмата Scramby

Scrambi е също толкова просто и разбираемо като Clownfish, но се плаща. Освен това не е възможно гъвкаво да се регулира промяната в гласа.

От друга страна, Scramby работи не само в Skype, но и във всяко друго приложение, което поддържа въвеждането на звук от микрофона: игри, гласови чатове, програми за работа с музика и запис.

Изтеглете софтуер Scramby

AV Voice Changer Диамант

Основният прозорец на AV Voice Changer Diamond

Тази програма е професионално решение - с помощта на нея можете да създадете естествен женски или мъжки глас. Програмата притежава всички стандартни функции, присъщи на тези програми, и има голям брой уникални. Подтискане на шума, избор на подходящ глас въз основа на вашите собствени, подобряване на звука на гласа - това е непълен списък на специалната функционалност на програмата.
За съжаление, трябва да платите за безкачествен AV Voice Changer Diamond може да се използва само по време на пробния период.

Изтегляне на софтуер AV Voice Changer Diamond

Voxal Voice Changer

Voxal Voice Changer интерфейс

Ако имате нужда от безплатна алтернатива на предишната програма, обърнете внимание на Voxal Voice Changer. Приложението има практични същите характеристики като AV Voice Changer Diamond, но е напълно безплатно. Те могат да се използват толкова, колкото искате.

Voxal Voice Changer поддържа всяко звуково приложение. Включването на това решение ще бъде чудесно като програма за промяна на гласа в Skype.
Един малък недостатък на програмата е липсата на превод на руски език.

Изтеглете софтуер Voxal Voice Changer

Фалшив глас

Поява на фалшив глас

Fake Voice е изключително просто приложение за промяна на гласа в Skype и всяка друга гласова програма. Той е безплатен и много лесен за използване. Недостатъкът е малък брой допълнителни функции и липса на превод. Въпреки че предвид факта, че програмата е много лека, последният недостатък може да бъде пропуснат.

Изтеглете софтуер Fake Voice

MorphVox Junior

Интерфейс MorphVox Junior

Това е по-младата версия на професионалната програма MorphVox Pro. Това ще ви позволи да промените гласа си в Skype и други програми за гласова комуникация. За съжаление наборът от налични гласове е много ограничен поради факта, че програмата е вид реклама за по-старата версия.

MorphVox Junior е подходящ за запознаване с програмата, но по-късно е по-добре да преминете към по-старата версия. Какво представлява пълната версия - прочетете по-долу.

Изтеглете софтуер MorphVox Junior

MorphVox Pro

Появата на MorphVox Pro

Morphox Pro - една от най-добрите програми за промяна на гласа в Skype. Приятният външен вид се комбинира с голям брой функции за промяна на звука на гласа. Гъвкаво регулиране на височината и тембър, възможността за включване на фонови звуци и препокриване на ефекти върху глас, звукозапис, работа във всяка програма - това е непълният списък с предимствата на MorphVox Pro.

Обратната страна на монетата се изплаща - пробният период е 7 дни. След това програмата ще трябва да бъде закупена за по-нататъшна употреба.

Изтеглете софтуера MorphVox Pro

Ето най-добрите програми за промяна на гласа в Skype. Тези програми имат отлично качество на преобразуване на гласовия звук, и в същото време с тях, без много трудности ще разберат средния потребител на компютъра. Може би знаете по-добре решенията - пишете за това в коментарите.