Въпросът за създаването на видеоклип засяга не само професионалните блогъри, но и обикновените потребители на компютри. Интерфейсът и функционалността на съвременните видео редактори опростяват използването на такива софтуерни решения. Интуитивният процес на обработка улеснява създаването на проекти с различна сложност.

Представените на вашето внимание продукти се отличават с набор от инструменти и са предназначени за различни категории хора. Връзката между тях е работата на дигитализиране на ленти с филми. Свързване на правилните устройства за постигане на тази цел. Приложенията заснемат филма и го съхраняват на компютър в популярни формати.

Movavi видео редактор

Създаването на ваши собствени видеоклипове няма да бъде трудно дори за начинаещи, защото този софтуер има ясен и прост интерфейс. Дигитализирането на касетите се извършва с наличието на допълнително оборудване и свързването му с компютър. Разработчиците добавиха най-често използваните функции към видео редактора, сред които са подрязването и сливането.

Регулирайте силата на звука в видео редактора Movavi Video Editor

Освен това се поддържа функцията за създаване на слайдшоу от съществуващи снимки или изображения. Контролът на скоростта е една от интересните характеристики на приложението, което ви позволява да преместите плъзгача в желаната посока, съответно забавяне или ускоряване на записа. Разширеният ефект арсенал осигурява отлични визуални преходи. Добавянето на заглавия в презентацията ще даде пълнота.

Изтегляне на Movavi Video Editor

AverTV6

AVerMedia е инструмент за гледане на телевизионни канали на компютър. Предложените програми се излъчват в цифрово качество. Разбира се, поддържа се и аналогов сигнал, поддържащ повече канали. Операцията за конвертиране на филми от VHS се извършва чрез заснемане. Бутоните за управление наподобяват дистанционното управление, панелът има компактен и разширен изглед.
AverTV6 интерфейс
От функциите на софтуера е необходимо да се отбележи, че при гледането на предаването потребителят може да го запише, като предварително зададе формата. Сканирането на телевизионни канали показва списък на всички намерени програми. Редакторът на канали ви позволява да променяте различни опции за всички обекти. Освен това софтуерът поддържа FM.

Изтегляне AverTV6

Windows Movie Maker

Може би едно от най-простите и най-популярните решения в своята серия. Необходимият арсенал от операции с ролки ви позволява да отрежете, слеете и разделите. Съдържанието на VHS се записва на компютъра, като се свързва източникът към него. Визуалните ефекти могат да бъдат приложени към един фрагмент или като преход към друг. Разработчиците не пренебрегват работата с аудио и затова приложението поддържа няколко аудио записи.
Интерфейс на приложението на Windows Movie Maker
Запазването на клипа е разрешено в най-популярните медийни формати. Съществуващата поддръжка за субтитри също присъства в този софтуер. Има интуитивен интерфейс и руска версия, която е важна, особено за неопитни потребители.

Изтегляне на Movie Maker не се изисква, тъй като програмата е предварително инсталирана в операционната система Windows.

EDIUS

Този софтуер поддържа видео обработка като 4K. Реализираният мултикамерен режим премества фрагменти от всички камери до прозореца, за да може потребителят да направи окончателния избор. Текущото регулиране на аудиото ще оптимизира звука, особено ако е съставен от няколко сегмента. Приложението се управлява не само от курсора, но и чрез горещи клавиши, чиято цел се редактира от потребителя.
Медия обработка в EDIUS видео редактора
EDIUS дигитализира касетите със заснемане. Филтрите се сортират в папки и затова намирането на правилните ефекти ще бъде по-опростено. Функцията на екранната снимка е предоставена, когато трябва да бъде направена при подготовката на клипа. Контролният панел има много инструменти, които се прилагат към песните.

Изтеглете EDIUS

AVS видео ремейкър

В допълнение към необходимия набор от функции като подрязване и комбиниране на части от клипа, софтуерът има много други полезни функции. Сред тях е създаването на уникално меню за DVD-ROM и готови шаблони. Преходите са групирани според вида на действието и затова много бързо можете да изберете правилния, тъй като те са представени в голям брой. С помощта на софтуер улавянето се извършва без проблеми от всеки източник, включително VHS.
Преходи в AVS видео ремейкър
Когато изреждате определен сегмент от клип, програмата сканира наличието на сцени в нея и избира необходимите, останалите могат да бъдат изтрити. Създаването на глави е една от характеристиките на AVS Video ReMaker, тъй като няколко фрагмента ще се съдържат в един файл, всеки от които е избран чрез кликване върху заглавието на раздела.

Изтеглете AVS Video ReMaker

Pinnacle Studio

Като позициониран като професионален редактор, софтуерът има богата функционалност, включително цифровизация на VHS. В параметрите има настройка на горещи клавиши, които се задават по желание от потребителя на продукта. За да запазите носителя, по-късно възпроизведен на различни устройства, има износ.
Ефекти в Pinnacle Studio
Звуковата оптимизация използва разширен модел инструменти, които на свой ред спомагат за фина настройка на най-малките детайли. Ако в клипа има глас, програмата ще го открие и ще подтисне шумовете на фона. Не е необходимо да търсите музика за вашия проект - изберете композициите, представени от заглавията на разработчиците на Pinacle Studio.

Изтеглете Pinnacle Studio

Благодарение на тези продукти конверсията се осъществява без особени затруднения. Конвертираните филми ще бъдат обработени с помощта на софтуерни инструменти. Крайният файл може да бъде качен в уеб ресурса или да бъде съхранен на устройството.