Всеки потребител на gadget на Apple е запознат с програмата качи , която синхронизира данните между устройството и компютъра. За съжаление, iTunes, особено когато говори за версията за Windows, не е най-удобният, стабилен и бърз инструмент, във връзка с който тази програма се е оказала достойни алтернативи.

iTools

Може би един от най-добрите аналози на iTunes, надарен с широк спектър от функции. Програмата осигурява лесно и бързо синхронизиране на iPhone с компютъра, което ви позволява лесно да прехвърляте данни от и към вашето преносимо устройство.

Изтеглете софтуер iTools

Освен това има и други интересни функции като записване на видео от екрана на устройството ви, функции за управление на файлове, вграден инструмент за удобно създаване на мелодии с последващо прехвърляне към устройството, възстановяване от резервно копие, видео конвертор и много други.

Изтеглете iTools

iFunBox

Качествено средство, което може да се конкурира с iTunes. Тук всичко е интуитивно ясно: за да изтриете файл от програмата, трябва да бъде избран и след това да изберете иконата с кошницата. За да прехвърлите файл, можете или да го плъзнете в главния прозорец или да изберете бутона "Импорт" .

Изтеглете софтуер iFunBox

Програмата включва секцията "App Store" , от която можете да търсите игри и приложения и след това да ги инсталирате в притурката. В iFunBox има поддръжка за руския език, но тук е частично: някои елементи имат английска и дори китайска локализация, но се надяваме, че тази точка скоро ще бъде завършена от разработчиците.

Изтеглете iFunBox

IExplorer

Платено, но напълно ефективно средство за синхронизиране на iPhone с компютър, който ви позволява да работите с медийна библиотека по сложен начин, създавайте и възстановявайте резервни копия.

Изтегляне на iExplorer

Програмата има прост, интуитивен интерфейс, който за съжаление не поддържа руски език. Също така е хубаво, че разработчиците не са направили швейцарски нож от своя продукт - той е предназначен изключително за синхронизиране на данни и работа със записи, така че интерфейсът не е претоварен и самата програма работи доста бързо.

Изтегляне на iExplorer

iMazing

Невероятно! Без тази ярка дума, няма нито една презентация на Apple, и така разработчиците на iMazing описват тяхното потомство. Програмата е направена според всички канони на Apple: има стилен и минимален интерфейс, дори и начинаещ потребител веднага ще разбере как да работи с нея, както и това е единственото копие от прегледа, оборудвано с пълна руска езикова поддръжка.

Изтегляне на програмата iMazing

iMazing е оборудван с функции като работа със записи, управление на приложения, музика, снимки, видео и други данни, които могат да бъдат прехвърлени или изтрити от устройството. С тази програма можете да проверите гаранцията за притурки, да извършите пълно почистване на устройството, да управлявате данните чрез файловия мениджър и много други.

Изтегляне на iMazing

Ако по някаква причина приятелството ви с iTunes не е нараснало, сред горните аналози ще можете да намерите достойна алтернатива на тази програма, за да синхронизирате удобно ябълковото устройство с компютъра.