Представете си ситуация: имате флаш устройство на ръцете си, с което трябва да копирате данните, но тук има един нюанс - той е форматиран. Има ли изход в тази ситуация? Абсолютно. И това е програмата Recuva.

Много хора познават програмата Rekuva от пръв поглед: това е един от най-ефективните инструменти за възстановяване на изтрити папки и файлове, които, изглежда, не могат да бъдат върнати.

Урокът: Как да възстановите изтрити файлове в Recuva

Съветваме ви да погледнете: Други програми за възстановяване на изтрити файлове

Възстановяване на различни типове файлове

Рекова успешно намира и възстановява повечето формати на файлове с изображения, аудио, видео, документи, компресирани и дори електронни писма.

Възстановяване на различни типове файлове в Recuva

Подобрен процес на възстановяване при определяне на местоположението на файла

в Recuva, за да може процесът на сканиране да намери изтритите файлове, за да бъде възможно най-ефективен, трябва да посочите местоположението на тези файлове, преди да бъдат напълно изтрити от компютъра.

Подобрен процес на възстановяване при определяне на местоположението на файла в Recuva

Задълбочен анализ

Тази опция е деактивирана по подразбиране в програмата. с активирането му сканирането за търсене на изтрити файлове ще отнеме много повече време. Обаче, като активирате тази функция, значително увеличавате шансовете за намиране на файлове, които са изтрити след доста дълъг период от време.

Задълбочен анализ в Recuva

Селективно възстановяване

В резултат на сканирането, за да търсите изтрити файлове, програмата показва списък с открити елементи. Трябва да прегледате внимателно този списък и да маркирате файловете, които ще бъдат възстановени от програмата.

Селективно възстановяване при Recuva

Предимства на Recuva:

1. Лесен и достъпен за всеки потребителски интерфейс с поддръжка на руския език;

2. Ефективно сканиране и възстановяване на открити файлове;

3. Програмата има безплатна версия, но с по-малко възможности.

Недостатъци на Recuva:

1. Не е разкрито.

Ако се окажете в ситуация, когато трябва да възстановите изтритите файлове, определено обръщайте внимание на програмата Recuva, т.е. това наистина е ефективен асистент по този въпрос.

Свали Recuva безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт