Проблемът с възстановяването на твърдия диск и съхраняваната на него информация е един от най-належащите проблеми в този момент. Предвид сериозността на въпроса, препоръчително е винаги да разполагате със средства, които биха могли да установят неизправността в работата на железопътната мрежа. Това може да бъде като цялостна програма за възстановяване на HDD и utlita, способна да диагностицира специфичен функционален диск.

HDD Регенератор

HDD Регенератор
HDD Regenerator - програма за възстановяване на сектори на твърдия диск и създаване на дискове за зареждане за възстановяване. Основните му предимства включват прост интерфейс без ненужни проблеми, възможност за следене на състоянието на твърдия диск, както и поддръжка на различни файлови системи. И за недостатъците, официалната версия на продукта струва почти $ 90, а фактът, че с тази програма не можете да възстановите информацията след форматиране на твърдия диск. То премахва само лошите сектори и след това само на логическо ниво.

Изтегляне на HDD Regenerator

Урокът: Как да възстановите твърд диск с помощта на HDD Regenerator

R-Studio

R-Studio
R-Studio е универсална програма, която напълно отговаря на изискванията за възстановяване на твърдия диск след форматиране и за възстановяване на повредените му дялове. Тя работи с огромен брой файлови системи и е една от най-ефективните програми за възстановяване на загубени данни. Също така, предимствата му включват интуитивен интерфейс. Е, основният недостатък, R-Studio, точно като HDD Regenerator е лиценз за платен продукт.

Стартов дял Възстановяване

Стартов дял Възстановяване

Програмата се сравнява благоприятно с други аналози благодарение на интерфейса в стил Windows, който позволява на потребителите лесно и бързо да се справят с проблема. Също така Starus Partition Recovery има възможността да преглежда файловете, преди да бъдат възстановени и има вграден Hex-редактор, който ще бъде много полезен за опитни потребители. Цената на това удобство е 2,399 рубли - което е основният недостатък на програмата.

Изтегляне на Starus Partition Recovery

Директор на Disk Acronis

Acronis

Друга платена, но много удобна и ефективна програма за възстановяване на твърдия диск след повреда. Има широка функционалност и позволява на потребителя да прави с твърдия диск всичко, което само му харесва от възстановяването на повредена информация за оптимизация. Бързо, мощно, платено.

Виктория HDD

Виктория

Безплатна програма за диагностициране и ремонт на твърди дискови дялове. Неговата основна задача е тестване на ниско ниво на HDD и оценка на нейното изпълнение. Неговите основни недостатъци са, че програмата вече не се поддържа от разработчика и има сложен интерфейс, с който ще бъде трудно да се справим с неопитен потребител.

С помощта на повечето от прегледаните програми можете лесно да управлявате дялове на твърдия диск, да възстановите изгубени и изтрити данни и да извършите диагностика на HDD. За съжаление, почти всички от тях са платени, но те имат пробна версия или демо режим. Затова можете да опитате да оцените работата на всички програми и да изберете тази, която ви харесва най-много.