Дали логическите дялове на твърдия диск са изчезнали? Форматирахте ли твърдия диск с необходимите данни? Или просто не знаете как да възстановите повредената структура на твърдия диск? Ако знаете това, тогава е време да потърсите програма за възстановяване на твърдия диск и да изберете този, който най-добре ви харесва.

Една такава програма е Starus Partition Recovery , която само с няколко кликвания ще ви помогне да възстановите всички загубени логически дискове и информация, като работите с HDD дялове на ниско ниво.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за възстановяване на твърдия диск

Анализ и възстановяване на HDD дялове

Програмата ви позволява да анализирате логическите и физическите дискове на вашия компютър и, ако е необходимо, да възстановите повредените структури и дялове.

Анализ на файловата система

Възстановяване на изтрити файлове и структури на директории

Starus Partition Recovery ви позволява да възстановите отдалечена документация, структурата на местоположението на файлове и директории, презаписана и повредена информация за имената на папки и файлове, тяхното местонахождение и други подобни.

Възстановяване на изтритите файлове

Запазване на диска

Програмата ви дава възможност да направите виртуално копие на диска и винаги да разполагате с ефективна версия на вашия твърд диск.

Създаване на изображение

предимства:

  1. Прост интерфейс.
  2. Възстановяване на повредени дялове на твърдия диск
  3. Възстановете таблицата за местоположение на системните файлове
  4. Поддръжка на различни файлови системи
  5. Поддръжка на руски език
  6. Главното меню в Windows Explorer на Windows Explorer
  7. Възможност за записване на възстановени данни на компактдиск
  8. Възможност за преглед на файлове преди възстановяване
  9. Наличие на вграден Hex редактор

недостатъци:

  1. За да използвате напълно функционалността на програмата, трябва да закупите и регистрирате лицензирана версия на продукта, чиято цена в момента е 2,399 рубли

Starus Partition Recovery, може би, е една от най-мощните програми заедно с HDD Regenerator, която ви позволява бързо и ефективно да възстановите твърдия диск.

Изтеглете пробна версия на Starus Partition Recovery

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт