IOS


Днес спортът е толкова уместен, колкото винаги. Освен това разработчиците на приложения за iPhone се опитват да докажат, че това е не само полезно за здравето, но и достъпно и интересно. Днес ще прегледаме най-добрите най-добри изпълняващи приложения.

Runkeeper

Просто, кратко и мотивиращо заявление за изпълнение. Трябва да се отбележи, че ви позволява незабавно да проследявате активността по време на изпълнение и да създадете индивидуална програма за обучение, основаващо се на физическите ви възможности, на здравето и на нивото на заетост (тази опция е достъпна чрез абонамент).

Изтеглете приложението Runner за iOS

Между другото, Runkeeper е ефективен не само за бягане, но и за други спортове. Ако сте начинаещ потребител, тук са избрани оптималните видове обучение за начинаещи. В процеса на изпълнение приложението ще запази аудио информация за времето, изминатото разстояние и средната ви скорост и за да не стане скучно процесът, да активирате възпроизвеждането на музика чрез вашата музикална колекция качи или се свързвате с услугата Spotify.

Изтегляне Runkeeper

Endomondo

Вдъхновяващо приложение за водене на здравословен начин на живот и постигане на нови цели. Endomondo е идеален не само за бегачи - приложението поддържа почти всякакъв вид спорт.

Изтеглете приложението Endomondo за iOS

В допълнение към следенето на дейността, има много интересни възможности, които поддържат интереса на потребителите в активен начин на живот: изготвяне на план за обучение, определяне на цели, съперничество с други участници в службата, мотивационни статии и редовни напомняния. За съжаление, наскоро услугата все повече се насочва към осигуряване на приходи, във връзка с която имаше мания, а достъпът до много функции ще бъде отворен само след преминаване към Premium версията.

Изтеглете Endomondo

Текущи за отслабване

Високо съсредоточено приложение, което в руския App Store се нарича Running for Weight Loss . При първото стартиране ще трябва да изберете вашето спортно ниво и да попълните малък въпросник, така че кандидатурата да вдигне идеалната схема за обучение за вас.

Изтеглете приложението Running For Weight loss за iOS

Тук всичко е много ясно и ясно: след изготвянето на плана изберете настоящата тренировка и започнете да я изпълнявате. Класовете могат да се провеждат както на улицата, така и на бягащата пътечка. За да поддържате текущия процес, ще помогнете на асистента с ясни инструкции, които трябва да изпълните, за да постигнете най-добър резултат.

Изтегляне Running За Отслабване

Strava

Известно сред участниците е приложение, насочено към вас да ви придружи по време на тренировка и търсене на хора с подобно мислене. Strava поддържа само три спорта - бягане, колоездене и плуване.

Изтеглете приложението Straova за iOS

В безплатната версия можете да проследявате тренировката, да създавате предварително маршрути, да добавяте приятели, да слушате аудио съвети, да проследявате състоянието си, скоростта, разстоянието и да свързвате допълнителни устройства, например часовник с GPS сензор. За да създадете цели, да споделите текущото местоположение с приятели, да получите подробен анализ на обучението в реално време и да получите други предимства, трябва да преминете към първокласна версия.

Изтегляне

Преминава

Напълно безплатно приложение, изпълнено за автоматично проследяване на Вашата дейност през деня. За правилното функциониране, трябва само да носите своя iPhone във вашия джоб или чанта. Всъщност приложението е изключително минималистично, което е в своя полза - без допълнителни бутони и разсейваща информация.

Изтеглете приложението Филми за iOS

Премести автоматично ще определи какво точно сте заети с: отидете, бягайте, под наем или релаксирайте. Освен това в заявлението ще се вземат предвид разстоянието, изгорените калории, траверсирания маршрут и други индикатори за активност. За да проследявате напредъка, просто трябва периодично да стартирате приложението и ако не забравите да го направите по-често, Moves ще ви напомня за това.

Изтегляне Премества

Клуб "Найки +"

Легендарната търговска марка и световноизвестният производител на спортни атрибути - компанията Nike - създаде собствен спортен клуб за джогинг. Nike + Run Club ще бъде отличен придружител по време на джогинг, поради големия брой полезни опции.

Изтеглете приложението Nike + Run Club за iOS

Тъй като това е спортен клуб, добавете вашите приятели, за да гледате тяхната дейност, да се състезавате и да се мотивирате за нови постижения. При джогинг аудиоторът ще ви разкаже за текущия ход на тренировката и за да не ви омръзне, включете любимия музикален плейлист чрез приложението. Осъзнавайки, че всички потребители могат да имат различни нива на физическа годност, Nike + Run Club ви позволява да създадете личен план за обучение и всичко това е напълно безплатно.

Изтеглете Nike + Run Club

Като се занимавате с такива популярни и достъпни видове спортове, като бягане, е много важно да изберете сателит, с който да можете да контролирате ясно здравето си и да достигнете нови висоти. Всяко от тези приложения ще ви помогне с това.