Лого на самплитудата

Samplitude е сложно приложение за писане на музика. С него можете да записвате части от музикални инструменти, да добавяте мелодия към песента на синтезатора, да записвате вокали, да прилагате ефекти и да намалявате състава. Samplitude може да се използва и за по-прости задачи, например, за да се забави темпото на музиката.


Много популярни музиканти и музикални продуценти използват програмата. Това приложение, по отношение на способностите и качеството му на изпълнение, е на ниво с такива програми като FL Studio и Ableton Live ,

Не може да се каже, че програмата е лесна за разбиране, но тази сложност се дължи на широките възможности и лесната употреба на професионалистите.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за забавяне на музиката

Самплитуда Външен вид

Забавете музиката

Samplitude ви позволява да промените скоростта на песента. В същото време музиката няма да се промени. Просто песента ще се играе по-бързо или по-бавно, в зависимост от начина, по който я настройвате. Модифицираната песен може да бъде запазена в някой от популярните аудио формати: MP3, WAV и др.

Промяна на темпото на музиката в Samplitude

Samplitude ви позволява да забавите песента, без да повлияете на терена на нейния звук.

Можете да промените темпото като номер на връзка, като зададете темпото в BPM или променяте продължителността на песента за секунди.

Създаване на части от синтезатори

Можете да композирате собствената си песен в Samplitude. Програмата ви позволява да създавате партиди за синтезатори. Вие дори не се нуждаете от синтезатор или MIDI клавиатура - мелодията може да бъде зададена в самата програма.

Съставяне на музика в Samplitude

Samplitude съдържа голям брой синтезатори с различен звук. Но ако нямате достатъчно от комплекта, който е в програмата, можете да добавите синтезатори от трета страна под формата на приставки.

Редактирането на няколко степени ви позволява удобно да нанасяте партида от различни инструменти.

Устройства за запис и вокали

Заснемане на запис

Приложението ви позволява да записвате звук от микрофон или инструмент, свързан към компютър. Например, можете да записвате китарна част или синтезатор с миди клавиатура.

Прилагане на ефекти

Можете да прилагате звукови ефекти към отделни песни, да добавяте аудио файлове или директно към цялата песен. Възможни са ефекти като реверберация, забавяне (ехо), изкривяване и др.

Добавяне на аудио ефекти към Samplitude

Можете да промените ефекта от ефектите по време на възпроизвеждане на музика, като използвате инструментите за автоматизация.

Смесване на песните

Samplitude ви позволява да извършвате смесване на песни чрез използването на честотни филтри и миксер.

Смесване на песента в Samplitude

Предимства на Samplitude

1. Лесен за ползване интерфейс, макар и трудно за начинаещи;
2. Голям брой функции за композиране и продуциране на музика.

Недостатъци на Samplitude

1. Няма превод на руски;
2. Програмата се заплаща. В безплатната версия е наличен пробен период от 7 дни, който може да бъде удължен до 30 дни по време на регистрацията на програмата. За по-нататъшна употреба програмата трябва да бъде закупена.

Самплитудата е достоен аналог Плодови бръчки и други приложения за композиране на музика. Вярно за начинаещите потребители, може да изглежда твърде трудно за разбиране. Но като си намирате, можете да направите наистина висококачествени песни или ремикси.

Ако имате нужда само от програмата за забавяне на песента, по-добре е да използвате по-прости решения като Невероятно забавяне ,

Изтеглете пробна версия на Samplitude

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт