От една страна, BlueStacks е отлична емулаторна програма, която е оборудвана с всички необходими функции за работа с Android приложения. От друга страна, това е доста тежък софтуер, който консумира много ресурси от операционната система. В процеса на работа с Blustaks, потребителите отбелязват различни грешки, замръзват. Ако компютърът откаже да работи правилно с този емулатор, можете да използвате аналогови програми, които имат други системни изисквания. Накратко разгледайте основните от тях.

Изтегли BlueStacks

Анди Емулатор

Един от основните конкуренти е Blustax. Поддържа версия за Android 4.4.2. Има прост интерфейс, без различни обрати. Съдържа набор от стандартни функции, като настройка на екрана, работа с GPS, микрофон и камера, синхронизация. Позволява ви да конфигурирате ръчно клавиатурата.

Работи без да се срива с прости приложения, но когато тичате тежки игри, особено с 3D, може да не започне изобщо. Системните изисквания са по-високи от тези на Bluestax.

За да го инсталирате, са необходими поне 3 гигабайта RAM и 20 гигабайта свободно място на твърдия ви диск.

Логото BlueStacks на програмата "Анди"

YouWave емулатор

Този емулатор поддържа Android 4.0. По-малко взискателни за системните ресурси, за разлика от Blustaks и аналозите. Идеалната опция за потребителите, при която няма емулатор е стабилен.

Проектирани главно за приложения като Skipe, Viber, Instagramm и не сложни игри. По-трудните варианти на приложението просто няма да издърпат.

Значителен недостатък е липсата на безплатна версия.

Логото на аналога BlueWalls на програмата YouWave

Windroy емулатор

Windroy е специален безплатен софтуер за работа с приложения за Android. Той има отлична съвместимост с Windows, тъй като е създаден специално за него. Той не поддържа зареждане от Google Play, но перфектно инсталира приложенията за APK. Тя работи много добре и стабилно, използва всички ресурси на системата.

Програмата може да бъде инсталирана от версия 8 на Windows.

Символът BlueStacks на Windroy

Въпреки големия брой аналогови емулатори BluStax все още е най-гъвкавото и удобно средство за работа с Android. Бих поставял аналогов сигнал само ако моята система не е издърпала Blustax. И в останалата част тази най-добра програма от всичко, което се опитах, макар че не е без недостатъци.