SiSoftware Sandra е програма, която включва много полезни помощни програми, които помагат за диагностициране на системата, инсталираните програми, драйвери и кодеци, както и за изучаване на различна информация за системните компоненти. Да разгледаме по-подробно функционалността на програмата.

Източници на данни и профили

Когато започнете да работите в SiSoftware Sandra, трябва да изберете източника на данни. Програмата поддържа няколко вида системи. Той може да бъде домашен компютър, отдалечен компютър или база данни.

SiSoftware Sandra Източници на данни

След това трябва да свържете профила, ако извършвате диагностика и наблюдение на отдалечената система. Потребителите се насърчават да въведат своите данни за вход, парола и домейн, ако е необходимо.

SiSoftware Sandra Удостоверения

инструменти

В този раздел има няколко полезни помощни програми за компютърна поддръжка и различни сервизни функции. С тяхна помощ можете да извършвате мониторинг на околната среда, тестове за ефективност, да създавате отчет и да преглеждате препоръки. В сервизните функции е създаването на нов модул, повторно свързване с друг източник, регистрация на програмата, ако използвате пробна версия, услуга за поддръжка и проверка за актуализации.

СоСофтуер Сандра Инструменти

подкрепа

Има няколко полезни помощни програми за проверка на състоянието на регистъра и хардуера. Тези функции се намират в секцията "Поддръжка на компютъра" . Този прозорец съдържа и регистрационния файл на събитията. В сервизните функции можете да проследявате състоянието на сървъра и да проверявате коментарите към отчета.

Подкрепете SiSoftware Sandra

Референтни тестове

SiSoftware Sandra съдържа голям набор от инструменти за тестване с аксесоари. Всички те са разделени на секции за удобство. В секцията "Поддръжка на компютъра" най -интересният е тестът за ефективност, тук ще бъде по-точен от стандартния тест от Windows. Освен това можете да проверите скоростта на четене и запис на устройствата. В секцията на процесора има невероятен брой различни тестове. Това е тест за многоядрената производителност, енергийната ефективност, мултимедийния тест и много други, които могат да бъдат полезни за потребителите.

SiSoftware Sandra Тестове

Малко по-ниско в същия прозорец са виртуалните машинни проверки, изчисляването на общата стойност и GPU. Моля, обърнете внимание, че програмата ви позволява да проверявате графичната карта за скоростта на изобразяване, която често се намира само в отделни програми, чиято функционалност е насочена към проверка на компонентите.

Повече за тестовете на SiSoftware Sandra

Програмите

В този прозорец има няколко раздела, които ви помагат да наблюдавате и управлявате инсталираните програми, модули, драйвери и услуги. В секцията "Софтуер" можете да промените системните шрифтове и да видите списък с програми от различни формати, регистрирани на вашия компютър, всеки от които може да бъде изучаван отделно. Секцията "Видео адаптер" съдържа всички OpenGL файлове и DirectX ,

СоСофтуер Сандра Софтуер

устройства

Всички детайли на компонентите са в този раздел. Достъпът до тях е разделен на отделни подгрупи и икони, което ви позволява бързо да намерите необходимата ви информация за необходимия хардуер. В допълнение към проследяването на вградени устройства, има и универсални инструменти, които проследяват определени групи. Този раздел се отваря в платената версия.

SiSoftware Сандра устройства

достойнство

  • Използват се много полезни инструменти;
  • Възможност за провеждане на диагностика и тестове;
  • Има руски език;
  • Прост и интуитивен интерфейс.

недостатъци

  • Програмата се разпространява срещу заплащане.

SiSoftware Sandra е подходяща програма за следене на всички елементи на системата и компонентите. Тя ви позволява незабавно да получите цялата необходима информация и да наблюдавате състоянието на компютъра, както локално, така и дистанционно.

Изтеглете пробна версия на SiSoftware Sandra

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт