Изпълнението на големи проекти за строителство, ремонт или други подобни дейности започва с формирането на план за бъдещи разходи за различни нужди. По-лесно е да направите прогноза в специални програми, които предлагат всичко, което ви е нужно по време на този процес, освен това те ще ви помогнат да систематизирате и сортирате информацията.

WinAvers

Основното внимание в тази програма се отделя на изготвянето на прогнози за строителството. Въпреки това, можете да създадете таблица за всеки проект, просто трябва да се откажат от някои вградени функции, те няма да са необходими. WinAvers ви позволява да съхранявате неограничен брой проекти и да работите с няколко едновременно. В директорията има инструмент за търсене и редактиране, който ще помогне в работата.

Каталози на прогнозите WinAvers

Обърнете внимание на базата данни с директории. Програмата сортира данните, съхранени в нея, и ги показва в тематичните таблици. Отворете изскачащото меню, където има списък с наличните директории. Всеки от тях може да бъде отпечатан веднага след отварянето. Пробната версия на WinAvers е безплатна на официалния сайт, но за пълноценна работа е необходимо да закупите пълната версия.

Изтегляне на WinAverse

AvanSMETA

AvensSMETA предлага набор от инструменти, които помагат да се съставят оценки за строителни или ремонтни работи. Този представител се различава от други подробни бази с задачи, бъдещи помещения и работен план. С помощта на съветника потребителят създава нов обект, добавя стаи, водопровод, таван, под и преходи към него.

Магистър по добавяне на помещения AvanSMETA

Изготвянето на сертификат за извършените работи ще ви помогне винаги да сте в хода на разходите и напредъка в проекта. След всяко действие програмата записва промени в таблицата с парични транзакции, където потребителят може да следи състоянието на своя бюджет. Използвайте готови или създайте своя собствена директория с материали, така че в бъдеще да не харчите много време за наблюдение на цените.

Изтегляне AvensSMETA

Оценка на корсета

Corset Estimate е най-простата и разбираема програма от всичко, което е представено в нашия списък. Тя ви позволява бързо да създадете проект, да добавите задачи, за да укажете необходимите материали. Има набор от вградени документи, които се търсят през отделен прозорец.

Създаване на прогноза

След закупуването на пълната версия можете да получите достъп до директорията. Този софтуер записва всеки въведен низ, след което го сортира и съставя тематични таблици. Освен това можете да работите със складове. Но преди да купите, препоръчваме да изтеглите демо версията, за да проучите подробно програмата.

Изтегляне Корс Смета

WinSmeta

Последният представител в нашия списък беше WinSmeta. Новите потребители незабавно препоръчват четенето на вградените шаблони, те са подходящи и за първото запознаване с функциите на програмата. Всички действия се извършват в същия прозорец, просто трябва да превключвате между разделите в долната част на работното пространство.

Главният прозорец WinMet

Разработчиците добавиха функции за сортиране на данни в различни таблици. Те са в прозореца със свойствата на прогнозата. Показват се графики, се показват всички финансови операции и допълнителна информация за извършената работа. След изготвянето на проекта посочете всички необходими параметри в неговите свойства. Пробната версия на WinSmet е достъпна за изтегляне на официалния сайт.

Изтегляне WinСмета

В тази статия сме избрали за Вас специален софтуер, чиято основна задача е съставянето на оценки. Но подходящи инструменти и функции могат да бъдат намерени в други подобни програми, ориентирани към правене на бизнес.

Прочетете още: Програми за бизнес