Оптимизирането на рязането на различни листови материали се извършва в специални програми, което помага да се направи всичко необходимо и да се спести много време за тази задача. Направихме малък списък, в който бяха избрани няколко представители на този софтуер.

Магистър 2

"Master 2" предоставя на потребителите големи възможности не само при изготвянето на проект за гнездене, но и при провеждането на предприемачество. Режимът "многопотребител" е поддържан, сортирането и систематизирането на вписаната информация е налице, данните за материалите и контрагентите са запазени.

Cutting Master Editor 2

Внедряването на склада ще ви помогне да се запознаете с оставащото количество материали. Там има разпределение на масите, където има активни поръчки, насрочени и архивирани, администраторът разполага с цялата информация за гледане и редактиране. Master 2 има няколко съставни части, едната от които е разпределена безплатно и е достъпна за изтегляне на официалния сайт.

Изтегляне Майстор 2

Рязане 3

Този представител с огромен избор на материали и части е по-подходящ за индивидуална употреба. Реженето е добре оптимизирано, потребителят ще трябва да въведе необходимите размери, да избере материали и да определи допълнителни настройки, ако е необходимо.

Рязане на рязане 3

Cutting 3 предоставя на потребителите възможността да използват файлове от други програми, например, изтегляне на части от тях AutoCAD , Освен това се поддържа визуален дизайн.

Изтегляне на рязане 3

Astra Cutting

"Astra Saw" опростява колкото се може повече процеса на рязане. От вас само трябва да изтеглите детайлите, да определите размерите им и да изчакате, докато обработката на картата за гнездене приключи. Поддържани от трети страни и официални библиотеки от мебели и други предмети, които са подходящи за прибиране на реколтата по този начин.

Режеща карта на Астра

Препоръчваме да обърнете внимание на наличието на вградена документация. Тя е систематизирана и формирана по време на работата по проекта. Просто отидете в съответния раздел, когато имате нужда от него, и отпечатайте някой от компилираните документи.

Изтегляне Астра Раскрой

В интернет има много програми, които изпълняват същите действия като представителите на нашата статия, но всички те се копират един друг. Опитахме се да изберем най-подходящия и висококачествен софтуер.