При създаване на платена програма, игра, приложение или в някои други ситуации е необходимо да използвате уникални серийни ключове. Ще бъде доста трудно да ги измислите сами, а самият процес ще отнеме много време, така че най-добре е да се прибегне до използването на специален софтуер, създаден за тези цели. Нека да разгледаме по-отблизо няколко представители на подобни програми.

Генератор на сериен ключ

Генераторът на серийни ключове подканя потребителя да персонализира знаците, които ще се използват при генерирането на ключа. Например можете да посочите само големи или малки букви, както и да добавяте или премахвате числа. В допълнение, броят на колоните в един код и броят на символите в тях са конфигурирани.

Генератор на серийни ключове за генериране на ключове

Програмата се разпространява срещу заплащане, а пробната версия има леко ограничение, при което могат да се създават само два уникални клавиша наведнъж. След закупуването на пълната версия броят им нараства до хиляда. След генериране можете да копирате кодовете в клипборда или да използвате вградената функция, за да ги експортирате в отделен текстов файл.

Изтегляне на сериен ключ генератор

Търсения

Програмата KeyGen е малко по-проста от предишния представител, има по-малко настройки и ви позволява да създавате само един ключ. Това отдавна не се поддържа от разработчика и актуализации, най-вероятно, вече няма да бъдат освободени. Въпреки това, той е лесен за използване, практически не заема място на компютъра, не изисква инсталация и веднага генерира ключ. Просто обърнете внимание, че няма достатъчно важни настройки за някои потребители, така че KeyGen не е за всеки.

Ключовата дължина в KeyGen

Изтегляне на KeyGen

За съжаление, производителите правят малко програми за ключово поколение, така че нашият списък се състои само от двама представители на такъв софтуер. В тази статия ние ги разгледахме подробно, говорихме за функциите и функционалността. Просто трябва да изберете една подходяща опция и да направите генерирането на ключове.