Съвременните джаджи са подходящи не само за работа и забавление, но и за продуктивно обучение. Наскоро беше трудно да се повярва, че благодарение на компютърните програми ще бъде възможно да се научат английски, а сега това вече е обичайно. В тази статия ще разгледаме някои от най-ярките представители на такъв софтуер, чиято цел е да преподават определени части от английския език.

Английска граматика в употреба

Изучаването на новите правила на всяко място е възможно благодарение на мобилната програма за английски граматика в употреба. Той дори ви позволява да вземете уроци, без да се свързвате с интернет. Целият учебен процес е насочен към подобряване на познанията по граматиката на английски език. Предимството е, че програмата съдържа не само лесни уроци, но и дава примери за прилагането на определени правила, които помагат при изучаването на нов материал.

Обяснение Английска граматика в употреба

В безплатната версия са налице шест блока, които са достатъчни, за да "докосват" приложението от всички страни и да решат да закупят останалите уроци. Не е необходимо да купувате пълната версия, постепенно можете да отваряте нови блокове в процеса на обучение.

Изтеглете английската граматика в употреба

Упражняване на присъдата

Този представител е чудесен за тези, които не искат да се препънат по една тема, и обича динамичното обучение и постоянен приток на нови знания. Упражненията са насочени към повишаване нивото на граматиката и постоянно се предлагат различни практически упражнения за фиксиране на учебния материал. Да се ​​обърне внимание на вида на урока "Търсене на грешки в текста" - тук ще намерите познанията, придобити в наскоро завършените упражнения.

Препоръки за конюгиране

Предимството на тази програма може да се счита за наличие на руски език и можете да го изтеглите безплатно на компютъра си. Вградените упражнения са подходящи за начинаещи в изучаването на английски, поради което цялото обучение е обогатено. След като завършите всички уроци, с правилното желание, можете да повишите нивото на владеене на граматиката до средно ниво.

Изтегляне

LanguageStudy

По-голямата част от тези програми са насочени към подобряване на английските езикови умения и на практика не разширяват речника. LanguageStudy ще служи като отлично допълнение към учебния процес, тъй като се фокусира върху изучаването на нови английски думи. Има вграден речник и автоматична система за смяна на думи, която ще ви позволи да поставите прозореца в произволна част от екрана и да научите, докато гледате филм или друг урок.

Учебната област Езикова подготовка

Можете да редактирате речника и да го замените. Нищо не възпрепятства след изучаването на английски, просто заменете речника с друг език и научете нов език. Програмата е разработена от един човек и той не иска нито една стотинка и можете да я намерите на официалния уебсайт.

Изтегляне на

Английски открития

Английските открития заслужават да бъдат една от най-добрите програми за изучаване на чужд език. Има всичко необходимо: четене, писане и слушане. Невъзможно е да не се каже за дизайна - живописът на всеки елемент е красив и ясен, всичко се намира в различни отдели, което ви позволява да не се бъркате в изобилието на информация. Може би този представител е добър за децата, тъй като ярките илюстрации привличат вниманието и интереса на детето в ученето.

Говорене Избор на място Английски открития

Всеки потребител може да избере ниво на трудност за себе си, за да започне с основите или с по-сложни уроци. Целият процес е разделен на тестове за запознаване, практика и преминаване, което улеснява възможно най-бързо запомнянето на нова информация. И между сесиите можете да играете малка игра за търсене, измислена от разработчиците, където ще трябва да използвате придобитите знания.

Изтегляне на английски открития

Колекция "Лонгман"

Този представител е много подобен на предишния, но вече няма ярък дизайн и илюстрации. Интерфейсът е направен в стила на учебника, само понякога някои снимки мигат. Но това не засяга особено учебния процес. В колекцията "Лонгман" има няколко нива на сложност и колекции от отделни класове в различни части на английския език.

Подробности за четенето на Лонгман

Можете да изпитате себе си за знания, като преминете през подготвените тестове поотделно за всеки раздел. Има много уроци, които се основават на материали, предоставени по-рано. Програмата се разпространява на CD и е надарена с разнообразни курсове с различна сложност.

Изтеглете колекцията на Longman

BX Езиково придобиване

Интерфейсът на тази програма е ужасен до ръба, поради това, че всичко изглежда струпано и понякога е трудно да се разбере съдържанието на прозореца. Но не всичко това може да изглежда минус, защото след известно време на употреба тази функция вече не е забелязана. Уроците са подходящи само за начинаещи, защото изучават основите на английския език. За потребителите има няколко вида упражнения, подредени по различни прозорци.

Mozaic BX Езиково придобиване

Възможно е гъвкаво конфигуриране на уроците и наличието на руски език, но има и недостатъци, които разработчиците едва ли ще коригират, тъй като няма актуализации за няколко години, освен това само безплатна пробна версия на програмата.

Изтегляне на BX Language acquisition

Това не е пълен списък на всички програми, които ви позволяват да учите английски, но ние се опитахме да изберете най-доброто от това, което можете да намерите в Интернет. Струва си да се отбележи, че не всички програми могат да бъдат изтеглени, тъй като те се разпространяват изключително на CD.