Ако имате нужда бързо да разработите логотипи, етикети, икони и други растерни изображения, Sothink Logo Maker ще дойде на помощ - една проста и в същото време много функционална програма

Не затрупан с ненужни функции, Sothink Logo Maker помага на потребителя да създаде лого на базата на предварително заредени шаблони за формуляри. Интерфейсът не е русифициран, но благодарение на добрата графична организация и приятния интерфейс, потребителят не се нуждае от дълго време да разбере функциите и принципите на този продукт.

Дори специалист по графиката не може да създаде свое собствено лого, защото работата в това приложение прилича на интересна игра в дизайнера, чиито детайли са създадени и конфигурирани интуитивно. Всички необходими прозорци се събират на работното поле и операциите се поставят върху големи и разбираеми пиктограми. Какви функции има Sothink Logo Maker при създаването на логото?

Прочетете още: Софтуер за създаване на лога

Работете от шаблон

Sothink Logo Maker има голям брой вече разработени лого, благодарение на разработчика. Когато започнете, можете веднага да отворите шаблона, който харесвате, и да го превърнете в свое собствено лого. По този начин програмата отнема на потребителя досадното търсене на свои собствени опции върху празен лист. Също така, с помощта на шаблон, неподготвен потребител може да се запознае визуално с функции и възможности.

Шаблон в

Настройка на работното поле

Sothink Logo Maker има удобна функция за персонализиране на оформлението, на която ще бъде поставено логото. За оформление можете да зададете цвета и размера на фона. В този случай можете да зададете ръчно размера или да изберете функцията за приспособяване на размера за вече изтегленото лого. За лесен чертеж можете да активирате дисплея на мрежата.

Създаване на работното поле в Sothink Logo Maker

Добавяне на формуляри от библиотеката

С помощта на Sothink Logo Maker можете да създадете лого от самото начало. Достатъчно е потребителят да добави към работното поле съществуващите библиотечни примитиви, събрани в тридесет различни теми. В допълнение към всички видове геометрични тела могат да се добавят изображения на човешки фигури, техники, растения, играчки, мебели, символи и много други. Формулярите се добавят към работното пространство чрез плъзгане.

Добавяне на формуляр към

Редактиране на елементи

Програмата има много удобен механизъм за редактиране на обекти, добавени към работното поле. Поставената форма може да бъде незабавно мащабирана, завъртана и огледална. В панела с ефектите са дефинирани параметрите за инсулт, блясък и отражение.

Редактиране на формуляра в Sothink Logo Maker

Sothink Logo Maker има интересен цветен панел. С неговата помощ формата получава цвета на пълнежа. Особеността е, че за всяка от цветята се предлага широка гама хармонични цветове с нея. По този начин потребителят не трябва да прекарва времето си, търсейки подходящ цвят за други елементи.

Sothink лого машина

Програмата е снабдена с много удобна функция за захващане. С него елементите на логото могат да бъдат поставени точно в центъра един на друг, подравнени по краищата или да се поставят позициите в решетката. В лентата за свързване можете също да зададете реда, в който да се показват елементите.

Връзки в Sothink Logo Maker

Единственият недостатък при редактирането на елементи не е много удобен процес на подбор. В някои случаи трябва да отделите време, за да изберете елемента, който искате.

Добавяне на текст

Текстът се добавя към логото с едно кликване! След като добавите текста, можете да зададете шрифта, формата, размера, разстоянието между буквите. Специалните параметри за текста са конфигурирани по същия начин, както при други форми.

Добавяне на текст към

След като създадете логото, можете да го запазите в PNG или JPEG формати, като предварително конфигурирате размера, резолюцията. Също така, програмата предоставя възможност за задаване на изображение на прозрачен фон.

Така че ние прегледахме Sothink Logo Maker, удобен и функционален дизайнер на лого. Нека да обобщим.

достойнство

- Удобно организирано работно пространство
- Голям брой параметри и настройки
- Лесен за ползване интерфейс
- Наличие на предварително конфигурирани шаблони
- Голяма библиотека от архетипи
- наличие на функцията за свързване
- Възможност за избор на цветова схема за няколко обекта

недостатъци

- Липса на рустифицирано меню
- Безплатната версия е ограничена до период от 30 дни
- Не е много удобна функция за избор на обект
- Не е най-гъвкавото средство за работа с градиенти.

Изтеглете пробна версия на Sothink Logo Maker

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт