Любовта на потребителите да променят нещо в джаджите им е трудно да се предадат с думи, така че разработчиците им помагат с действията си. Има огромен брой програми, които ви позволяват да преглеждате информация за системата или дори да промените някои параметри и характеристики.

Приложението Spidfan вече е на пазара вече дълго време, което ви позволява да виждате информация за почти всички компоненти на системата и дори да промените нещо, за да постигнете максимален ефект и комфорт при работа с компютър или лаптоп.

Урокът: Как да настроите Speedfan
Урокът: Как да използвате програмата Speedfan
Урокът: Как да промените скоростта на охладителя в Speedfan
Урокът: Защо Speedfan не вижда вентилатора

Регулиране на скоростта на вентилаторите

Програмата Speedfan, безусловно, е известна с функцията си да регулира скоростите на охлаждането, за да намали шума от работата или, напротив, да увеличи охлаждането на компонентите на системния модул. Регулирайте скоростта на потребителя директно от главното меню, така че можете да го разгледате като основна функция на програмата.
Регулиране на скоростта на вентилатора Speedfan

Автоматична скорост на охладителите

Разбира се, добре е да регулирате скоростта на вентилатора и да промените шума от компютъра, но е още по-добре да активирате функцията за автоматична скорост, с която самата програма SpeedFan ще промени скоростта на въртене, така че да не навреди на системата.
Скоростта на феновете на Speedfan

Данни за чипсета

Програмата Speedfan ви позволява да видите данни за чипсета, който съдържа цялата основна информация за него. Потребителят може да намери адреса, номера на ревизията, серийния номер и някои други параметри.
Данни за чипсета Speedfan

Настройки на честотата

Рядко се срещате в програмите за регулиране на честотата на дънната платка и възможността за нейното коригиране с автоматичните средства на приложението. Speedfan ви позволява да направите това. Можете не само да промените честотата, но и да я разгледате за бъдеща работа.
Настройки на честотата Speedfan

Влак Check

Потребителят може много бързо да провери състоянието на своя твърд диск и да проследи промените в състоянието му. Програмата показва не само състоянието и производителността, но и някои други параметри, които само разбитите потребители ще разберат.
Проверка на Speedfan

График на параметрите

За удобство на потребителите програмата Speedfan предоставя специална функция, която показва в прозореца графика на параметрите, текущото им състояние, промените в работата. Така че можете да проверите например температурата, която е доста полезна, защото винаги трябва да знаете заради това, което температурата на работния компютър се увеличава и кога пада.
Диаграма на параметъра Speedfan

предимства

 • Голям брой функции.
 • Интерфейс на руски език.
 • Добър дизайн.
 • Безплатен достъп до всички функции.
  1. недостатъци

  2. Трудности при използването на непрофесионалисти.
   1. По принцип програмата Speedfan наистина може да се счита за най-добрата. В края на краищата, потребителите могат да следят състоянието на своята система, да променят скоростта на вентилаторите и да изпълняват много повече функции. И каква програма използва нашите читатели за такива цели?

    Свали Speedfan безплатно

    Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт