Mozilla Firefox е популярен уеб браузър, който осигурява на потребителите удобно и стабилно уеб сърфиране. Ако обаче даден приставка не е достатъчен за показване на определено съдържание в сайта, потребителят ще види съобщението "Този плъгин се изисква за показване на това съдържание". Как да решим подобен проблем ще бъде разгледано в статията.

Грешка "Този плъгин се изисква за показване на това съдържание" се показва, ако браузъра Mozilla Firefox Няма добавка, която да позволява възпроизвеждането на публикуваното на сайта съдържание.

Как да поправя грешката?

Подобен проблем обикновено се наблюдава в два случая: или браузърът ви няма необходимия plug-in, или плъгинът е деактивиран в настройките на браузъра.

Обикновено потребителите отговарят на това съобщение във връзка с две популярни технологии - Java и Flash . Съответно, за да отстраните проблема, трябва да сте сигурни, че тези приставки са инсталирани и активирани в Mozilla Firefox.

Първо, проверете наличността и активността на приставките за Java и Flash Player в Mozilla Firefox. За да направите това, кликнете върху бутона за менюто и в прозореца, който се показва, изберете секцията "Добавки" .

Firefox: това съдържание изисква приставка

В лявата част на прозореца отидете в раздела "Plugins" . Уверете се, че състоянията на показванията на Shockwave и Java плъгините винаги са включени . Ако видите състоянието "Никога не включете", променете го на желания.

Firefox: това съдържание изисква приставка

Ако в списъка не откриете Shockwave Flash или Java plug-in, можете да направите извода, че задължителният plug-in не е в браузъра ви.

Решението на проблема в този случай е изключително просто - трябва да инсталирате най-новата версия на приставката от официалния сайт на програмиста.

Изтеглете най-новата версия на Flash Player безплатно

Изтеглете най-новата версия на Java безплатно

След като инсталирате липсващия плъгин, задължително трябва да рестартирате Mozilla Firefox, след което можете безопасно да посетите уеб страниците, без да се притеснявате, че ще срещнете грешка при показването на съдържание.