В нашето време видео често не е най-доброто качество, а дори и на YouTube, където се опитват да се бият, често се натъкват на видео с лошо качество. Но сега, с помощта на проста и удобна програма от доставчик на медиен софтуер CyberLink, наречен TrueTheater Enhancer, можете да подобрите качеството на видеото.

Разбира се, подобряването на качеството на видеото не е ново и много програми, включително някои от CyberLink, са в състояние да направят това от доста време. Въпреки това, отличителната черта на тази програма е, че тя може да бъде plug-in за интернет браузър.

Вижте също: Списък на програмите за подобряване на качеството на видеото

Промяна в яснотата и светлината

След като стартирате видеоклипа, можете веднага да промените тези две свойства. Плъзгащите ленти са отдясно. Разбира се, тези две функции са само странични и спомагателни, защото самият играч е инструмент, който подобрява видеоклипа. Всичко това е възможно благодарение на специална техника, която се намира в сърцето на известния PowerDVD.

Промяна на добавките в CyberLink TrueTheater Enhancer

Преглед на резултата

В програмата можете веднага да видите колко е подобрено качеството на видеото. Има дори два режима на гледане - или ще видите две пълни видеоклипове с различно качество на различни половини на екрана, или ще видите едно видео разделено на две части, едната от които ще бъде с подобрено качество.

Преглед в CyberLink TrueTheater Enhancer

Функции на играча

Програмата може да бъде и играч, но само за видеоклиповете, в които гледате Internet Explorer , Той има всички функции за това - пауза, сила на звука, режим на цял екран и т.н.

Функции на играча в CyberLink TrueTheater Enhancer

предимства

  1. Доказан начин за подобряване на качеството
  2. Способността да видите резултата в реално време

недостатъци

  1. Липса на русификация
  2. Работи само с видеоклипове от Internet Explorer
  3. платен
  4. Няма начин да запазите видеоклипа на компютъра си

CyberLink TrueTheater Enhancer е много добър инструмент за подобряване на качеството на видеото, вярно, само докато гледате. Има много малко икономии на подобреното видео на компютъра и по принцип програмата е почти играч за Internet Explorer, който може да подобри възпроизвежданото видео.

Изтеглете пробна версия на CyberLink TrueTheater Enhancer

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт