Linux е популярна и напълно безплатна операционна система, като все повече потребители проявяват интерес към различни дистрибуции. След като сте решили да опитате Linux на вашия компютър, първото нещо, от което се нуждаете, е флаш устройство за стартиране. Този инструмент ще ни позволи да получим програмата Universal USB Installer.

Универсален USB инсталатор е популярна напълно безплатна програма за създаване на bootable USB флаш устройство с Linux дистрибуция. Само за няколко минути - и в джоба ви ще има стартиращо флаш устройство.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за създаване на стартиращи USB флаш памети

Широк избор на Linux дистрибуции

Една от интересните възможности, както в полезност Unetbootin , е способността да изтегляте дистрибуцията на операционната система директно в прозореца на програмата.

Широк избор от Linux дистрибуции в Universal USB Installer

Избиране на ISO изображение

Ако разпределението на Линукс вече е налице на компютъра, просто трябва да изберете изображение ISO в Explorer, за да започнете стартиращото флаш устройство.

Избиране на ISO изображение в Universal USB Installer

Предимства:

1. Въпреки липсата на руски език, полезността е изключително проста и удобна за използване;

2. Минимални настройки за бързо създаване на стартираща USB-носител;

3. Помощната програма не изисква инсталиране на компютъра;

4. Разпределени безплатно от сайта на разработчика.

недостатъци:

1. Руският език не се поддържа.

Универсалният USB инсталатор е отлично решение за бързо и удобно създаване на bootable USB-media с Linux дистрибуция. Програмата почти няма настройки и затова мелодията може да бъде посъветвана на потребителите само да разберат основните положения при създаването на зареждащи се носители и инсталирането на операционната система Linux.

Свали Universal USB Installer безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт