Internet Explorer (IE) Удобен браузър, който се използва от хиляди потребители на компютри. Този бърз уеб браузър, който поддържа много стандарти и технологии, привлича със своята простота и удобство. Но понякога стандартната IE функционалност не е достатъчна. В този случай можете да използвате различни разширения на браузъра, които го правят по-удобен и персонализиран.

Нека да разгледаме най-полезните разширения за Internet Explorer.

Adblock Plus

Adblock Plus е безплатно разширение, което ще ви позволи да се отървете от ненужната реклама в браузъра Internet Explorer. С него можете лесно да блокирате досадни мигащи банери на сайтове, изскачащи прозорци, реклами и други подобни. Друго предимство на Adblock Plus е, че това разширение не събира потребителски лични данни, което позволява значително да се повиши нивото на неговата защита.

Adblock Plus

Speckie

Speckie е безплатно разширение за проверка на правописни грешки в реално време. Подкрепа 32 езика и възможността да добавите собствени думи с речници правят тази плъгина много полезна и удобна.

Speckie

LastPass

Това разширение между платформи е истинска находка за тези, които не могат да си спомнят многобройните си пароли на различни сайтове. С използването му е достатъчно да запомните само една главна парола и всички останали пароли за уеб сайтове ще бъдат съхранени в магазина на LastPass . Ако е необходимо, можете лесно да ги извлечете. В допълнение, разширението може автоматично да въведе изискваните пароли.

Струва си да се отбележи, че за да използвате това разширение, ще трябва да създадете профил в LastPass

LastPass

Xmarks

XMarks е разширение за Internet Explorer, което позволява на потребителя да синхронизира маркери между различни персонални компютри. Това е вид резервно хранилище за любимите ви уеб сайтове.

Струва си да се отбележи, че за да използвате това разширение, ще трябва да създадете и профил в XMarks

Xmarks

Всички тези разширения перфектно допълват работата на Internet Explorer и го правят по-гъвкав и персонализиран, така че не се страхувайте да използвате различни добавки и разширения за уеб браузъра.