Програмата VKMusic служи като отличен асистент в бързото изтегляне на музика и видео. Можете да намерите видео и аудио за изтегляне във всяко налично качество.

Понякога обаче в работата по програмата може да има грешки. Може би при изтеглянето на определен видеоклип грешката "видео не е достъпно (лични данни?)" Falls out. След това ще разгледаме защо възниква този проблем и как да го решим.

Грешка при копирането на връзката

Понякога, когато вмъкваме връзка в лентата за търсене на VKMusic , може да има грешка "видео не е налице (поверителност?)". Причината е най-баналната. Може да има печатна грешка или непълно копиране на връзката към видеоклипа.

Актуализирайте програмата

Най-често, ако възникнат грешки, потребителите актуализират програмата. И в нашия случай това ще бъде добро решение. По-долу е връзката към официалния сайт на VKMusic . Там можете да изтеглите последната версия.

Изтеглете от официалния сайт на VKMusic

Изтегляне на VKMusic

Грешка "видеоклипът не е налице (поверителност?)"

Други причини за тази грешка са връзките от затворени страници и групи, а също и когато видеоклипът е зададен като ограничение.

Сега разгледахме накратко основните причини, поради които видеото не се зарежда в VKMusic и как да се отстрани тази грешка.