Как е удобно да изтегляте музика от сайт на социална мрежа Vkontakte? За тази цел се изпълнява отлична програма VK Music, която не е само програма за изтегляне на музика, но и удобен плейър за възпроизвеждане на музика от мрежата.

VKmusic е безплатен софтуер, за който трябва да изтеглите и инсталирате програмата, след което влезте във Vkontakte.com, за да получите достъп до вашата музикална колекция.

Вижте също: други програми за изтегляне на музика VKontakte

Прост интерфейс и бързо изтегляне на музика

За да изтеглите песен, която ви харесва, просто насочете мишката към песента и в дясната част кликнете върху иконата за изтегляне.

Прост интерфейс и бързо изтегляне на музика към VKmusic

Удобни списъци за изтегляне

В лявата част на прозореца ще намерите списъците с аудиозаписи. След като изберете необходимия списък, кликнете върху бутона "Изтегляне на всички песни", след което програмата веднага ще се изтегли.

По този начин можете незабавно да създадете музикален списък на сайта на Vkontakte, за да го изтеглите незабавно чрез VK Music.

Удобни списъци за изтегляне в VKmusic

Вграден плейър

Кликнете два пъти върху песента, за да започнете възпроизвеждането. Играчът се контролира в горната част на прозореца на програмата. Има бутони за смесване на песни и промяна на силата на звука.

Вграден плейър в VKmusic

Слушане и изтегляне на аудио записи на вашите приятели

Кликнете върху раздела "Приятели", за да видите списък на вашите приятели Vkontakte и, съответно, техните списъци с аудиозаписи.

Слушане и изтегляне на аудио записи на приятели във VKmusic

Рейтинги на радиостанции

Превключете в раздела "Топ", за да видите списъка с популярни радиостанции. Въз основа на горните списъци на всяка станция можете да изтеглите най-новите и популярни песни на вашия компютър.

Рейтинги на радиостанции в VKmusic

Предимства на VC Music:

1. удобна отделна програма за изтегляне и слушане на музика;

2. Изтеглете песни с едно кликване;

3. Възможност за задаване на папката за местоназначение за запазени песни;

4. Няма реклама;

5. Способност да използвате вместо плейъра да няма достъп до браузъра.

6. Интерфейсът е на руски език.

Недостатъци на VKmusic:

1. Не е разкрито.

VKmusic е един от най-добрите начини за изтегляне на музика от Vkontakte на вашия компютър. Поради факта, че програмата поддържа групово качване, можете да изтегляте музика с цели албуми, което значително намалява времето.

Изтеглете VK Music безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт