Технологичният торент е много популярен от много години насам. Изобилието от торент клиенти и тракери позволява на потребителя да намери това, от което се нуждае, както и да го изтегли с висока скорост. По-удобно, това може да бъде само програма, която съчетава буутлоудъра BitTorrent и директорията на сайта.

Зона е торент клиент, който включва огромен и удобен развлекателен каталог. Без да влиза в браузъра, потребителят може да намери разнообразно съдържание точно в главния прозорец и след това да започне да го изтегля. Игри, филми, музика - не е пълен списък на това, което е в каталозите на зоната. Нека да разгледаме основните предимства на това софтуерно решение.

Зона може да замени текущия клиент на торент

Тъй като изтеглянето се осъществява чрез технологията BitTorrent, не е необходимо да имате втори компютър с торент на компютъра си: Зоната ще се справи с изтеглянето на всички торентни файлове, просто активирайте тази опция при инсталиране или в настройките на инсталираната програма.

Инсталиране на Zona торент клиент

По отношение на управлението Zone не е по-лошо от другите клиенти на торента, насочени към широка аудитория. Тук можете също да зададете ограничения за скоростта на изтегляне и броя на едновременните изтегляния.

Специална технология за изтегляне

Колко пъти сте се натъкнали на факта, че със скръбта на половината от важния торент, който току-що открихте, просто не се изтегля? С DHT протокола клиентите могат да се намират без да използват тракера. DHT-мрежите осигуряват повече връстници и по-бързи скорости на изтегляне в сравнение с традиционните клиенти на торент, например, Utorrent , Освен това потребителят може да изтегля файлове дори когато тракерите не са налице. И като цяло, изтеглянето на филм от торент чрез Zona често е по-бързо от използването на други аналогови програми.

Live View

Филми и телевизионни предавания (телевизионни предавания) с добро качество тежат много и ние го знаем. Изтеглянето не винаги е удобно, защото може просто да няма достатъчно място на твърдия ви диск и програмата да не работи винаги на вашия персонален компютър. Ако искате да гледате телевизионни предавания и филми онлайн в HD качество и в добър играч, Зона е отличен асистент по този въпрос. Достатъчно е да поставите корицата, например серията, и да изберете "Преглед" вместо "Изтегляне".

Онлайн гледане в Зона

абонамент

Всеки, който гледа телевизионно предаване, чието заснемане все още не е приключило, знае колко трудно е понякога да последва издаването на нова серия. И да го видя веднага и още по-трудно. Зоната следи изходите на нови епизоди и веднага ги добавя към себе си. Потребител, който се абонира за определена серия, получава известие за пускането на нова серия веднага щом влезе в програмата.

Абонаменти в Zona

В допълнение към телевизионните предавания можете да се абонирате за телевизионни предавания, спортни събития и нови филми, за да изчакате актуализирането на качеството на видеоклиповете.

Личен акаунт

Регистрирайте се или влизайте в зоната чрез социални мрежи и ще получите личен профил. Предимствата на използването му са синхронизиране на всички ваши действия на различни устройства, например на няколко компютъра и / или на Android. В допълнение, скоро потребителите ще могат да получават известия за абонаменти по пощата. Сега определено не пропускайте издаването на нова серия от любими телевизионни предавания.

Профил в Zona

Известия за интересни нови елементи

Ако не знаете какво да видите и искате да сте наясно с всички новости в света на киното, не забравяйте да разгледате раздела с известия. Тук програмата предлага хитове на деня и друго интересно съдържание. Между другото, новини за абонаментите ви ще бъдат показани тук.

Известия в Zona

Промяна на интерфейса

Разработчиците правят всичко, за да гарантират, че зоната не е просто каталог със съдържание, но и лесен за използване инструмент. В допълнение към гъвкавата конфигурация, потребителят може да промени интерфейса на програмата, като избере една от трите теми.

Интерфейс в Зона

Удобно търсене в категории

Основен прозорец на Зона

Този елемент е може би най-важният и основен. Цялото съдържание на зоната е разделено на няколко категории, всеки от които съдържа голям брой файлове. Например в момента има около 70 000 филма и повече от 6 000 филма. Ще прегледаме накратко всяка категория.

Филми. Можете да изберете филми от списъка и да изтеглите всеки, който харесвате. За всяко от тях има пълно описание, както и рейтинг на потребителите. Ако изберете, можете да използвате филтри. Например, изберете филми от определени години на освобождаване или само с високи оценки. Можете да се абонирате за филма, да го добавите към любимите си или към сканираното - така че ще бъде по-удобно да работите с категорията в бъдеще.

Филми в Зона

Сапуни. Тази категория работи по аналогия с "Филми", поради което има същите функции. Изберете телевизионно предаване, което е популярно сред зрителите, или ги потърсете сами чрез лентата за търсене.

Телевизионни предавания в Зона

Телевизията. Тълкуването и другите програми са много популярни сред зрителите. Ако сте решили да видите всички издания на един или трансфера или напротив искате да гледате последните издания на любимите, то с Zona е много удобно. Изберете програмата, която искате да гледате, да изтеглите или да започнете онлайн гледане на изданията. Или да се абонирате и получавате известия за нови серии.

Телеграфия в Зона

Телевизионни канали. Ако искате да гледате някои телевизионни предавания по телевизията и искате да го направите в Интернет (например, не сте вкъщи или няма такъв канал), то през Зона можете да включите канал от списъка и да започнете да гледате. Удобно програмно ръководство ще ви помогне да намерите нещо интересно от определено време.

Телевизионни канали в Зона

Music. Потребителите на VKontakte могат лесно да изтеглят цялото аудио от страницата си с едно кликване. Като имате разрешение по Вашата сметка във VK, можете да слушате аудио онлайн, да изтегляте песни селективно или всички наведнъж. Освен това можете да слушате и изтегляте аудио приятели, препоръки и популярни песни.

Музика от VC до Zona

Радио. Харесва ли ви да слушате радиото? В зоната ще намерите голям брой различни радиостанции, достъпни за безплатно слушане.

Радио в Зона

Sports. Спортните фенове никога няма да пропуснат важни срещи. Можете не само да гледате предаванията, но и да се запознаете с графика на предстоящите събития. Регистрирайте се за интересни мачове и определено не ги пропускайте.

Спорт в Зона

Предимства:

1. Свободна програма;
2. Подкрепа на руски език;
3. Лесен за ползване интерфейс;
4. Разширен каталог на съдържанието с допълнителни функции;
5. Междуплатформена платформа.

недостатъци:

1. Понякога плейърът може да бъде зареден за дълго време при включване на телевизионни програми;
2. В каталога с радио няма сортиране по жанр;
3. За секцията "Музика" се нуждаете от VKontakte акаунт.

Прочетете още: Други програми за изтегляне на филми на вашия компютър

Zona - отличен клиент за торент и център за развлечения на непълно работно време, който ще помогне на потребителя да избере какво иска с удобство. Програмата, която е наистина приятна за използване, е лесна за избор и изтегляне - тя отличава зоната от други подобни решения, които изпълняват само ролята на зареждащото устройство.

Изтеглете зоната безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт