Много от нас се наслаждават на комуникацията с приятели и познати в социалната мрежа Odnoklassniki. На този ресурс можете да изпращате съобщения до други потребители, да играете игри, да се присъединявате към група интереси, да гледате видеоклипове и снимки, да качвате снимките си. Как мога да добавя снимка към моята страница?

Добавете снимка в Odnoklassniki

От техническа гледна точка в процеса на добавяне на снимки към профила ви няма нищо трудно. Файлът с изображение се копира от вашето устройство на сървъри Odnoklassniki и става достъпен за преглед от други членове на мрежата в съответствие с настройките за поверителност на вашия профил. Но ние се интересуваме от поредицата действия на обикновен потребител, който иска да публикува снимки за публично гледане. Не трябва да възникват непреодолими трудности.

Метод 1: Снимка в бележката

Най-бързият и лесен начин да угодите на обществеността с вашата снимка е да използвате бележки. Нека се опитаме заедно да поставите нова снимка на страницата си по този начин и тя веднага ще попадне в новинарската канал на вашите приятели.

 1. Отваряме уеб сайта odnoklassniki.ru във всеки браузър, преминаваме автентификация, в горната част на страницата над лентата намираме блока "Напиши бележка" . В него кликнете върху бутона "Снимка" .
 2. Отидете на добавяне на снимки на сайта Odnoklassniki

 3. В отворения Explorer намерете желаната от вас снимка, кликнете върху нея с левия бутон на мишката и кликнете върху "Open" . Можете да поставяте няколко изображения едновременно, като задържите клавиша Ctrl, докато избирате файлове.
 4. Добавяне на снимки чрез Explorer към сайта Odnoklassniki

 5. На следващата страница пишем в съответното поле няколко думи за изображението, което се показва, и изберете елемента "Създаване на бележка" .
 6. Създайте бележка на сайта Odnoklassniki

 7. Готово! Избраната снимка бе публикувана успешно. Всички потребители, които имат достъп до страницата ви, могат да го видят, да дават оценки и да пишат коментари.

Снимки в бележка, публикувана на сайта Odnoklassniki

Метод 2: Качете снимка в албум

Можете да направите малко по-различен начин, т.е. да създадете няколко албума с различно съдържание, дизайн и настройки за поверителност. И публикувайте снимки в тях, създавайки един вид колекция. Можете да прочетете повече за това как да направите това в друга статия на нашия уеб сайт, като кликнете върху връзката по-долу.

Повече подробности: Добавяне на снимки от вашия компютър към Odnoklassniki

Метод 3: Задаване или промяна на основната снимка

Понякога искате да зададете или промените основната снимка на страницата си, чрез която другите потребители ще ви разпознаят. Това може да се направи на няколко стъпки.

 1. На страницата си задръжте курсора на мишката върху полето за основната снимка. В зависимост от това дали инсталирате аватара за първи път или промените стария, кликнете съответно върху бутоните "Добавяне на снимка" или "Промяна на снимката" .
 2. Променете основната снимка на сайта Odnoklassniki

 3. В прозореца, който се показва, можете да изберете изображение от изображенията, които вече сте качили на страницата си.
 4. Променете главната снимка от албумите

 5. Или добавете снимка от твърдия диск на персонален компютър.

Изберете снимка от компютър на сайта Odnoklassniki

Метод 4: Добавяне на снимки в мобилни приложения

Можете да добавите снимка към страницата си Odnoklassniki в приложенията за Android и iOS, като използвате различни мобилни устройства, паметта им и вградените камери.

 1. Отворете приложението, преминете през разрешение в горния ляв ъгъл на екрана, натиснете бутона за обслужване с три хоризонтални ленти.
 2. Сервизен бутон в приложението Odnoklassniki

 3. В следващия раздел изберете иконата "Снимки" . Това е, от което се нуждаем.
 4. Отворете снимката в приложението Съученици

 5. На страницата на снимките в долната дясна част на екрана има кръгла икона с плюс вътре.
 6. Добавете снимка в приложението Odnoklassniki

 7. Сега избираме към кой албум да качим новата снимка, след което изберете едно или повече изображения, които да бъдат добавени към нашата страница. Остава само да натиснете бутона "Изтегляне" .
 8. Избиране на снимка за изтегляне в приложението Odnoklassniki

 9. Тя може да бъде поставена в снимката на Odnoklassniki директно от камерата на вашето мобилно устройство. За да направите това, кликнете върху иконата под формата на камера в долния десен ъгъл на страницата.

Снимки от камерата в приложението Odnoklassniki
Така че, както сме установили заедно, можете да добавите всяка снимка към страницата си Odnoklassniki както в сайта за социални контакти, така и в мобилните приложения на ресурса. Така че, моля, вашите приятели и роднини с нови интересни снимки и се насладете на приятна комуникация и забавление.

Вижте също: Търсете човек от снимката в Odnoklassniki