Компютърните игри са заслужено много популярни сред потребителите на всички възрасти. Най-доброто средство за отдих, забавление и развлекателни дейности не идват. Различни социални мрежи предлагат на членовете си огромен избор от онлайн игри от всички жанрове. Ресурсните съученици не са изключение от това правило. Много от нас спомнят за "фермата" и други интересни играчки. Но понякога играта в Odnoklassniki, която работи на базата на флаш-анимация, не иска да стартира и изисква инсталирането или актуализирането на някакъв вид plug-in. Какво да направя в тази ситуация?

Зареждаме plug-in за игри в Odnoklassniki

Ако искате да гледате видеоклипове, да слушате музика, да използвате интернет телефония и да играете игри в сайта на социалната мрежа Odnoklassniki, трябва да инсталирате специален плъгин в браузъра си Adobe Flash Player , който трябва непрекъснато да се актуализира до последната актуална версия. Подобни приставки съществуват за всички популярни интернет браузъри.

Вариант 1: Инсталирайте приставката

В много браузъри Adobe Flash Player е пришит по подразбиране, но може да е премахнат или може да започне да работи неправилно. Нека се опитаме да инсталираме флаш плейъра, използвайки сайта за социални контакти на Odnoklassniki.

 1. Отворете уеб сайта odnoklassniki.ru в браузъра, въведете потребителското име и паролата, в горния десен ъгъл на страницата близо до малкия аватар, кликнете върху иконата на триъгълника.
 2. Меню аватари на сайта Odnoklassniki

 3. В менюто, което се отваря, изберете елемента "Помощ" .
 4. Помощ за потребителя на сайта Odnoklassniki

 5. В раздела за ресурсната референция на ресурса в лентата за търсене започваме да пишете: "Adobe Flash Player" . В дясната част на страницата в резултатите намираме елемента "Как да инсталирам Adobe Flash Player?" . Кликнете върху него с левия бутон на мишката.
 6. Инсталиране на плейъра на сайта Odnoklassniki

 7. В отворения отговор в първия параграф виждаме връзка към уебсайта на програмиста на плъгина Кликнете върху него.
 8. Връзка с играча в помощта на сайта Odnoklassniki

 9. Ще стигнем до страницата за изтегляне на флаш плейъра. Системата автоматично разпознава браузъра ви, версията и региона на Windows. Ако не искате да инсталирате допълнителен антивирусен софтуер, премахнете отметката от съответните полета. След като сте дефинирали, натиснете бутона "Install Now" .
 10. Инсталирайте Flash Player Стъпка 1

 11. В следващия прозорец внимателно прочетете инструкциите за по-нататъшни действия.
 12. Инсталирайте Flash Player Стъпка 2

 13. В интернет браузъра отидете в папката на изтеглените файлове. Например, в Google Chrome, за това трябва да натиснете бутона за сервиз с три точки, подредени вертикално, и от падащото меню изберете реда "Изтегляния" . Можете да използвате клавишната комбинация Ctrl + J.
 14. Отворете папката за изтегляне в Google Chrome

 15. В папката на изтеглените файлове откриваме инсталатора на Flash Player и го стартираме.
 16. Изтеглени файлове в Google Chrome

 17. Инсталаторът започва да изтегля необходимите файлове. Тя трае няколко минути в зависимост от скоростта на вашата интернет връзка.
 18. Изтеглете Flash Player в Google Chrome

 19. След това трябва да затворите браузъра и да кликнете върху "Напред" .
 20. Затворете браузъра Google Chrome

 21. Последната част от инсталацията започва. Ние чакаме няколко минути.
 22. Инсталиране на флаш плейър в Google Chrome

 23. Системата Ви информира за завършването на инсталирането на приставката. Остава да кликнете върху бутона "Готово" и да започнете да играете Odnoklassniki.
 24. Инсталирането на Flash плейъра е завършено

Опция 2: Актуализиране на приставката

Ако Adobe Flash Player вече е инсталиран в браузъра ви, играта, заредена в Odnoklassniki, може да изисква да го актуализирате до най-новата версия. Ние се съгласяваме и следваме инструкциите на системата. Можете да разберете подробно как правилно да актуализирате приставката в друга статия на нашия уебсайт, като кликнете върху връзката по-долу.

Повече подробности: Как да актуализирате Adobe Flash Player

Както можете да видите, няма нищо трудно да изтеглите флаш плейъра, необходим за възпроизвеждане на Odnoklassniki. Прекарайте времето си в социалните мрежи с полза и удоволствие.

Вижте също: Как да активирате Adobe Flash Player в различни браузъри