Съвременните потребители на интернет вече са свикнали да изтеглят незабавно страници от сайтове и различни данни от мрежата. Въпреки това, колко бързо файловете ви не могат да бъдат изтеглени или сърфиране може да се направи, скоростта на интернет винаги може да бъде увеличена с помощта на специални програми. Един от тях е Ashampoo Internet Accelerator.

Ashampoo Internet Accelerator е софтуер, който оптимизира мрежовите настройки и вашите браузъри, за да осигури максималната скорост на интернет връзката. В тази статия ще разгледаме редица основни функции на тази програма.

резюме

С помощта на кратък преглед можете да наблюдавате параметрите на софтуера и мрежата. Тук можете да видите дали сте включили прехвърлянето на пакети (QoS) или плъгини, които могат да повлияят на сърфирането. Освен това от тук можете да получите достъп до други настройки на софтуера.

Преглед в Ashampoo Интернет ускорител

Автоматичен режим

Разбира се, разработчиците са предвидили, че с този софтуер може да работят непознати с него хора или просто потребители, които искат просто програма за настройка, за да увеличат производителността на мрежата. С автоматичния режим вие просто избирате определени параметри, които са известни за мрежата, а самият софтуер настройва всички настройки, така че интернет да работи много по-бързо.

Автоматична настройка в Ashampoo интернет ускорител

Ръчна настройка на скоростта

За тези, които не търсят лесни начини и искат да персонализират всички параметри на програмата, има режим на ръчна конфигурация. С няколко инструмента можете да включите и изключите някои от свойствата, които влияят върху работата на вашия Интернет.

Ръчен контрол в Ashampoo Интернет ускорител

безопасност

В автоматичен режим безопасността се регулира според оптималните параметри. Въпреки това, като използвате ръчната настройка, вие избирате колко е сигурна връзката ви.

Сигурност в Ashampoo интернет ускорител

Конфигуриране на IE

Internet Explorer Това е един от браузърите, поддържан от този софтуер, за да увеличи производителността на мрежата. С тази функция можете да оптимизирате работата с уеб браузъра, така че скоростта на сърфиране през него се увеличава многократно.

Оптимизиране на IE в Ashampoo Интернет ускорител

Конфигуриране на

Mozilla Firefox Това е вторият поддържан браузър. Тук параметрите са малко по-различни от предишните, но тяхната цел остава същата. Можете да оптимизирате режимите, да коригирате ефективността, сигурността и разделите.

Оптимизиране на Mozilla в Ashampoo Интернет ускорител

Допълнителни инструменти

Софт ще ви позволи да работите малко повече с инструментите за мрежата. Например, можете да проверите файла "Хостове" , който съдържа някои DNS на вашия компютър. Освен това можете да тествате скоростта с услуга на трета страна от Ashampoo, която се отваря в браузъра. Последната допълнителна опция е да изчистите историята и "бисквитките". Тези инструменти не увеличават скоростта на интернет, но са добро допълнение към функционалността на програмата.

Инструмент в Ashampoo интернет ускорител

достойнство

  • Наличие на руски език;
  • Полезни инструменти;
  • Два режима на настройка;
  • Удобен и приятен интерфейс.

недостатъци

  • Няма оптимизация за много браузъри;
  • Програмата се разпространява срещу заплащане.

Ashampoo Internet Accelerator е един от най-добрите по рода си. Има всичко, за да направим интернет по-бърз и малко по-безопасен. Програмата е идеална както за начинаещи, така и за напреднали потребители. От минусите се вижда само фактът, че можете да оптимизирате само два браузъра, но в защита искам да кажа, че без по-нататъшна оптимизация скоростта на интернет значително се увеличава.

Изтеглете пробна версия на Ashampoo Internet Accelerator

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт