Когато работите с изображения и записвате CD / DVD-ROM, е важно да се погрижите за качествен инструмент, който напълно ще се справи с всички зададени задачи. CDBurnerXP е проста, но мощна програма, която ви позволява да работите с изображения и да пишете информация на оптично устройство.

CDBurnerXP е инструмент, известен на много потребители. Всъщност той осигурява всички необходими опции за записване на дискове и работа с изображения, но е напълно безплатно.

Урокът: Как да напиша файл на диск в CDBurnerXP

Съветваме ви да погледнете: Други програми за записване на дискове

Запишете диска с данни

Прост прозорец на програмата ще осигури удобна работа с записването на дисковете за данни. Тук можете да напишете на диска всички необходими файлове, които са налични на вашия компютър. В същата секция се извършва и създаването на ISO изображения.

Изгаряне на диск с данни в CDBurnerXP

Създаване на DVD видео

Само с няколко кликвания можете да записвате DVD диск на диск, за да можете по-късно да го възпроизведете на всяко поддържано устройство.

Създаване на DVD видео в CDBurnerXP

Записване на аудио CD

С помощта на отделен инструмент CDBurnerXP можете да настроите фина настройка на звука, като зададете параметри като спиране на песни, текстове и др.

Записване на аудио CD в CDBurnerXP

Записване на ISO изображение върху оптично устройство

Да предположим, че на компютъра ви има изображение ISO, което искате да се изпълни. Разбира се, можете да го стартирате с виртуално устройство, което можете да създадете например в UltraISO , Но ако трябва да запишете изображението на диска, CDBurnerXP е най-добрият избор в този случай.

Записване на ISO изображение на диск в CDBurnerXP

Копиране на информация

Ако имате две устройства, можете да използвате функцията за копиране на диска. С него можете да направите пълно копие, прехвърляйки цялата информация от едно устройство (източник) към друго (приемник).

Копиране на компактдискове в CDBurnerXP

Изтриване на диск

Ако искате да изтриете информацията, записана върху него от вашия CD-RW или DVD-RW, тогава в този случай е предоставена отделна част от програмата. Тук ще имате избор от два режима за изтриване: в един случай изтриването ще се извърши бързо, а в другото премахването ще бъде по-задълбочено, свеждайки до минимум рисковете от възстановяване на информация.

Изтриване на компактдиск в CDBurnerXP

Предимства:

1. Прост и интуитивен интерфейс с поддръжка на руския език;

2. Всички необходими функции за писане на информация на диск;

3. Той се разпространява абсолютно безразлично.

недостатъци:

1. Не е разкрито.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за създаване на дисково изображение

Ако имате нужда от прост, но ефективен инструмент за записване на информация на компактдиск или DVD, не забравяйте да обърнете внимание на CDBurnerXP - едно от най-добрите и напълно безплатни решения за записване на дискове.

Изтегляне на CDBurnerXP безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт