Общност
Всеки ден попълваме сайта си с нови инструкции, отговаряме на въпроси от нашите читатели. И всеки ден нашият сайт помага на много хора с техните проблеми с компютри и други устройства. Може би някоя статия на сайта вече ви е помогнала.

Но както във всеки развиващ се бизнес, ние нямаме достатъчно допълнителна помощ - вашата помощ. Дори и най-незначителните. По този начин ще помогнете на бъдещите читатели, които идват на сайта за решение на проблема си. Същото като някога.

Как можете да помогнете?

1. Препоръчайте сайт: в социалните мрежи оставете връзки във форуми, блогове и услуги за отговори. Където и нашите статии могат да решат проблема с хората.

2. Преглеждайте статии и ги критикувайте, ако сте добре запознати в тази посока и сте забелязали, че те са написани от непрофесионалист в тази област и само подвеждат читателите.

Също така, критиката може да бъде:
- сложността на статията за разбиране;
- повърхностността на описанието на решението на проблема;
- неточности и остарели данни;
- наличието на други начини за решаване на проблема, които не са описани в статията.

Можете да напишете цялата си критика в коментарите към конкретна статия. Няма нужда да посочвате грешки на тази страница!

Заедно ще направим сайта още по-полезен за всички, включително и за нас самите.

Също така търсим автори на статии на постоянна, платена основа.

Копирайтър
Да да. Тези, които пишат статии на този сайт. Все още имаме много неписани инструкции, много нерешени потребителски проблеми. И някой също трябва да ги напише.

Какво ви трябва за тази работа:
- поне 3-4 часа свободно време всеки ден;
- добри познания в някои или дори повечето компютърни области.

Ако имате желание да се опитате като автор, тогава ни пишете в Skype: noznet... Там ще обсъдим всички подробности за работата.

Великолепна идея. Искам да опитам силите си в тази посока.

След това ни пишете на скайп

/ Bluetooth-драйвери-за-windows-7 /
Благодарим ви за ясните инструкции за отстраняване на проблеми с Bluetooth
Момчета, вие сте супер !!!!!

Благодаря ви много за положителните отзиви. Винаги се радвам да помогна.

Къде можете да опитате да работите с Crazy Talk, без да го изтегляте на компютъра си? Наистина искам да се опитам в създаването на карикатури!

luchshiy sayt

Много съм ви благодарен за помощта при отстраняването на грешката (OxE8000065-метод 7), в противен случай не знаех какво да правя. Благодаря още веднъж и Бог да ви благослови!

Работата много ми хареса БЛАГОДАРЯ ПОВЕЧЕ !!!!!!

Всичко е просто невероятно! Да кажем супер! Веднага ще кажа в компютрите и техните програми, аз съм лаик, защото завинаги
Хващам нещо в лаптопа си. Ако ми кажете нещо, ще се радвам. Що се отнася до медиите, това е доста гадно
ситуация. В момента изтеглям „играчката“, а времето за изтегляне е 202 дни - ДОБЪР индикатор.
Това е така, защото няма сеялки. Възниква въпросът, не е ли по-добре с директна връзка, отколкото ще чакам 200 дни?

Скоростта на изтегляне при използване на директни връзки се определя от страната, от която идва изтеглянето. Следователно тя може да бъде различна навсякъде.
Можете да опитате да изтеглите с директна връзка или да потърсите в Интернет други торент файлове с тази игра, след това да отворите този торент файл в медия и да го изтеглите.

Що се отнася до осигуряването на безопасността на вашия лаптоп, няма по-добра защита от самия потребител, който разбира кои сайтове и програми са потенциално опасни за компютъра. Като допълнителна защита е задължително да имате антивирусна защита, преди да изтеглите файлове, сканирайте ги с онлайн скенер за вируси (например чрез уебсайта virustotal.com), периодично сканирайте компютъра си със същия Dr.Web CureIt.Можете да опишете по-подробно с какви трудности се сблъсквате и ние ще ви помогнем да изберете начин за защита на вашия лаптоп.

Здравейте момчета! Дойдох на вашия сайт съвсем случайно, когато се опитвах да реша проблема си .. Веднага ще кажа, че тук наистина ми хареса. Вашето отношение към нашите проблеми е просто невероятно! В днешно време е много трудно да се намери безкористна помощ и вие я предоставяте на всички, които са в трудна ситуация, независимо че отнема много време. Вълнуващо е също така, че няма дори сянка от снобизъм, с която някои компютърни гурута грешат. А сега за моя проблем. Не съм много опитен потребител, все още трябва да бъда "воден от дръжката" като: "Щракнете с левия бутон върху това и щракнете с десния бутон върху това."))))) Опитвайки се да повиша нивото си до правилното ниво, потърсих в Интернет различни информация, купих различни курсове по компютърна грамотност. Натрупа се много информация и реших да я систематизирам. Купих 2 флаш устройства San Disk Cruzer Dlade от по 8 GB и пуснах всички курсове, уроци, като цяло, цялата ценна за мен информация на един от тях. Периодично използвах флашка, но веднъж за мой ужас открих, че флашката е празна !!! Щракнах върху него в изследователя, там се отвори снимка и 2 pdf файла със съдържание на английски, в превода от който се казва, че съдържанието на флашката може да бъде скрито с парола. Но не го направих, въпреки че сега се съмнявам. Вярно, имам правило - ако за някаква цел на някакво устройство или на някакъв сайт създам парола, то ТРЯБВА да я запиша! В моите записи липсва паролата за San Disk. Но когато щракнете върху картината, се препоръчва да инсталирате нова версия на дисковия софтуер, но честно казано се страхувам да направя това. Можете ли да ми кажете дали е възможно да се извлече информация от флаш устройство?
P.S. В търсене на решение на проблема ми се интересуваха от програми за възстановяване на изтрити файлове, поради което дойдох на вашия сайт. Много ми хареса програмата Comfy File Recovery. Изтеглих го от връзката на вашия уебсайт, опитах го на D устройството, програмата намери изтритите файлове. Но когато се опитах да ги възстановя, тя поиска хиляда за себе си без рубла! За пенсионер дори такова необходимо нещо не беше на разположение, за съжаление. Наистина безплатно ли е, или сте сгрешили?

Здравейте. Опитайте се да използвате програмата за възстановяване на данни Рекува, който има версия, която ви позволява да възстановявате изтрити файлове от флаш устройство и други устройства безплатно.

Като опция - със сигурност ще опитам. Но тук трябва да решим: случайно ли изтрих файловете или софтуерът на флаш устройството криптираше самата флашка? И какво, ако това се случи?

Ако софтуерът (вирусът) шифрова данните, съдържащи се на флаш устройството, ще ги видите, но няма да можете да ги отворите както преди. Подозирам, че данните въпреки това са изтрити (няма значение дали вие или софтуерът), което означава, че ако използвате USB флаш устройство по-малко, преди да възстановите данните с помощта на програмата, имате голям шанс да си върнете старите файлове. Ако наблюдавате подозрителна работа на вашия компютър (внезапна загуба на файлове, спонтанно създаване на нови), препоръчвам също да проверите системата за вирусна активност с помощта на вашия антивирус или, например, лечебна програма Dr.Web CureIt.

Винаги дублирам ценна информация на външен твърд диск, особено ценна
също и на карта с памет. През цялото време не съм загубил байт информация (ценна за мен).

Благодаря ви много за съвета - работи !!! Всичко беше възстановено и намерено и веднага прехвърлих цялата информация на друга флашка, което е по-просто. Интересното е, че след като прехвърлих информация от проблемната флашка, тя започна да изисква парола, за да я използва отново.Опитах всичко - няма полза! Ако го форматирам, ще мога ли да "убия" неговия софтуер, който очевидно се прецаква? Жалко е да изхвърлите флашката все пак.

Опитайте да форматирате, разбира се. Това би трябвало да помогне.

много благодаря, съветите за безопасност на децата помогнаха

Как да поправите грешката. Помогнете ми моля!

Този източник не се отваря:
VLC не може да отвори MRL '192.168.0.13'. Потърсете повече подробности в регистрационния файл.
Този източник не се отваря:
Този източник не се отваря:
VLC не може да отвори MRL ‘dvd: /// D: /’. Потърсете повече подробности в регистрационния файл.
: / ’. Потърсете повече подробности в регистрационния файл.

Здравейте. Разгледайте статията чрез тази връзка, който просто е посветен на вашия проблем.

Здравейте, благодаря ви :-). За първи път изрязах аудио за мелодия на iPhone. Толкова добре написано.

Здравейте! За да разрешите някои проблеми, понякога се налага да изпратите екранна снимка, за да разберете по-добре ситуацията. Има ли такава възможност тук?

Добър ден. Все още няма такава възможност

Има ли, в такъв случай. имате ли имейл адрес, на който можете да изпращате екранни снимки и дори видеоклипове, ако възникне необходимост?

Все още не. В момента ние отговаряме само в коментарите.

Здравейте, днес Windows 10 е актуализиран и е започнала пълна бъркотия с интернет, тоест не, половината от програмите, услугите и игрите нямат връзка, Chrome, повече или по-малко работи, но понякога не намира адреса, отнасящ се до липсата на интернет, други браузъри, например Maxthone , изобщо не намира връзка. DNS се регистрира, автоматично настройване на мрежата чрез изрязан команден ред, нулев смисъл. Днешните актуализации бяха изтрити в списанието, нулев смисъл. Не мога да работя, седя като глупак, обновявам страниците 100 пъти, за да отворя нещо. Някаква идея какво да направите освен преинсталиране на системата? Освен това при такава грандиозна актуализация системата не е създала точка за възстановяване, няма нито една точка> _ <

Здравейте, обикновено изчезващият интернет след актуализиране на Windows се „излекува“ чрез преинсталиране на драйвера на мрежовия адаптер. Можете също така да опитате да стартирате отстраняване на неизправности, когато връзката се загуби, за да разберете причината.

Добър ден!

Благодаря за сайта, много интересни материали, ясно е, че сериозно се занимавате с решаването на проблеми. Задавам ви въпрос - никъде не намерих начин да деактивирам съобщението
„Microsoft excel чака друго приложение, за да завърши ole действието“
excel трябва да се свърже с Internet Explorer 24 часа в денонощието и след това да обработва получените данни. всичко върви добре за 6-12 часа, след това такава грешка. Претърсих куп сайтове, не намерих нищо добро.
проблемът е, че тази грешка забавя изпълнението на макроса. Бих искал да го деактивирам по принцип - чрез системния регистър или по някакъв начин. Може би има такава възможност?

Здравейте. Команда Application.DisplayAlerts = Невярно Не помага?

Благодаря! помогна. Всичко работи

Отидох на сайта случайно. Присъединявам се с надеждата за сътрудничество. Благодаря ви за възможността!

Добър ден! Искам да се науча как да направя мрежов график. Това е важно за мен.
Благодаря!

Добре дошла, Илмира.Имаме отделна статия, посветена на мрежова диаграма в Excel.

САЙТЪТ НЕ СЛУЧАЙНО БЛАГОДАРИ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО

Здравейте! Бих искал да изчистя диска на Yandex от пощенските прикачени файлове, натрупани в продължение на няколко години. За съжаление статията „Как да почистя ... диск“ не отговори на въпроса ми. Предложеният в него метод за почистване на диска не работи за файлове в папката с прикачени файлове към пощата (която е създадена от Disk автоматично). Може би има някакъв друг начин за почистване на такава папка?

Здравейте. Файловете от папката Mail Attachments не заемат място в Yandex.Disk и всъщност са свързани с Yandex.Mail. За да накарате прикачените файлове да изчезнат, трябва да изтриете буквите, към които са прикачени. Можете да прочетете как да направите това. в тази статия.

Благодаря. Всички ясно обясниха причините за неясното и внезапно изтегляне на парите на ITUNES.COMDILL от картата.
Спомних си, че купих програмата преди 10 дни и те взеха плащане едва днес.
Успех във вашата благородна кауза, за да обясните и помогнете на обърканите.
Ще препоръчам вашия сайт на колеги

Влезте в себе си, ако това.

Много съм ви благодарен за помощта. Веднага разбрах какво е какво.

И аз ти благодаря

благодаря за сайта.

Използвайте)

Възникна проблем при преглеждането на файлове с разширение TGA. Благодаря ви, статията ви „Отваряне на TGA изображения“ беше много полезна.

"Как да инсталирам Windows 7 на VirtualBox" - огромна благодарност на автора на тази статия !!

Трябва да нулирам паролата си

Здравейте. Парола от какво?

Благодаря!!!

Браво момчета! Страхотен сайт, винаги четен от цялата група, вашия сайт. Благодаря. Очакваме нови компютърни статии!

Благодаря ви за такъв приятен отзив :)

Благодаря много !!!
Уважение и уважение към вас Добри хора)))))

Благодаря за вашата упорита работа! Много добре! Спестете много потребителско време за решаване на много проблеми, които възникват при работа с компютър. Много съм впечатлен от вашата активност в обучението на компютърните потребители на компютърни технологии. Според мен вашият сайт (портал) трябва да се нарича „ИТ образование“, „Образование“, „Компютърна грамотност“, само в статиите е необходимо да се посочи нивото на ниво потребител: „Програмист“, „Уверен потребител“, „Средно ниво“, „Начинаещ "," За първи път седна пред монитора "и т.н. Това ще ви помогне по-лесно да се преборите с троловете-гундо и други вагинални топки, които в простора на Инета има повече, отколкото има хора в метрото по време на пиковите часове. Също така, това ще ви помогне при популяризиране в Inet (заявки за търсене в популярни търсачки, социални мрежи, форуми и т.н.) За информация - според моите наблюдения, сред моите приятели, които използват компютър, 80-90 %% използват Yandex, 15 -20 %% - Google, 5-10 %% - Mail.ru. Струва си да декриптирате (напишете) името на домейна soringpcrepair.com, за предпочитане на началната страница (това име не ми харесва - „Мото на сайта“ (миризми на теснота, примитивизъм, моронизация и реанимация на съветството), по-добре би било да го наречем „Идея за проект (сайт, портал и т.н.) ) ".С компетентна промоция и добър рейтинг (брой положителни и конструктивни коментари, абонаменти, добра и стабилна реакция на мрежите за търсене и т.н.) с течение на времето можете да се доближите до участие в търгове (държавни структури, големи местни корпорации и др.) ...
Не можах да намеря форма за абонамент за новини и нови материали във вашия ресурс, бих искал да получа добър съвет.

Добър ден на всички! Красива половина със същия прекрасен празник като 8-ми март. Струва ми се, че това е най-хубавият ден в живота ни. Момичета, всичко, което вие сами искате. Основното нещо, разбира се, е здравето. Е, що се отнася до сайта, нямам думи. За пореден път съм убеден, че светът не е без любезни хора. Ако сме на мястото си, ще продължим напред.

Здравейте! Сблъсках се с проблем, който не бях срещал преди. Използвам текстовия редактор на Word Pad в работата си, всичките ми документи са във формат RTF и ODT (наследство от някогашния Open Office), но WordPad се справи отлично с този формат. И сега имаше проблем с един ODT текстов документ. Word Pad не иска по никакъв начин да го отваря, замръзва и краткосрочните разяснения в работата му не дават време за копиране на текста, за да го преместят в друга папка, а копирането не работи. Прави впечатление, че други документи в този формат се отварят без проблеми и едва вчера въпросният документ също е отворен. Този проблем възникна след инсталиране и работа с Ashampoo UnInstaller 7, но връщането на системата не даде никакви резултати (неочаквана грешка 0x0000056, системните файлове и параметри не бяха възстановени). Каква може да е причината?

Здравейте! И отново на вас за помощ, къде другаде? )))) Вашият сайт е просто божи дар за хора като мен. Проблемът е следният: Имам 2 работещи браузъра и една и съща лента с отметки във всеки от тях. Но ако във Firefox определен брой папки се побират на панела, то в Chrome има по-малко от тях (вижте екранната снимка) И всичко това поради факта, че в Chrome името на папката е малко по-далеч от прекия път, отколкото във Firefox. Възможно ли е да се намали това разстояние в Chrome? Прерових целия интернет, но не можах да намеря нищо подходящо за този случай.

Здравейте, очевидно не е възможно да промените това разстояние с никакви настройки, защото това е функция на интерфейса на браузъра.

Срамота е. Но все пак благодаря!